torstai 17. syyskuuta 2009

Knytebukser eli onko ne solmuhousut?

Kuka osaa ruotsia? No ainakin nämä kuuluu solmia kiinni olkapäille. Ruotsalaisissa blogeissa näitä paljon näkee, ainakin täällä .


Kaava piti taas väsätä itse, kun ei tälläisiin valmista ole missään. Ihan hyvät tuli, vaikkakin isot. Nämä on ehkä 92cm joten joutuvat kaappiin odottamaan. En viitsi myydäkään, kun olkaimet ei tulleet ihan priimasti. Nämä oli harjoituskappaleet.
Nappeja vähän vielä aplikoinnin koristeeksi. Sydän on kiinnitetty kaksipuoleisella liimakankaalla ennen ompelua, helppo ommella niin.

Tietysti taas pitkät resorit!
Tämä oli "lähtökohta", kirpparilta löytynyt naisten velourhaalari, jossa oli ihanan paksua velouria. Tästä riitti vielä yhteen toiseenkin juttuun. Halpaa materiaalia ja parempaa kuin nykyvelour.
Tästä mekkoasusta pyydettiin kuvaa käyttäjän päällä joten tässä tulee. Eilen sovitettiin vaan. Oli kyllä söpösen näköinen konttaajan päällä. Niin, meillä ei vielä kävellä eikä äidin puolesta ole kiirekään.6 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Arvasinhan mä että tuo mekkoasu on söpö käyttäjänsä päällä:)
Niin ihqu,ei tuollaisia kaupasta saa!

~Maria~ kirjoitti...

Juu, solmuhousut varmaan. Tuo blogi on muuten tanskalainen. ;)

anna kirjoitti...

Very nice pants!

Moi! kirjoitti...

Hieno. Ovat tavallisia ruotsalaisissa blogeissa, mutta tuo oli nyt norjalainen ;)!

Ansku kirjoitti...

Ihana tuo mekko ja hattu!! Kivalta näyttää myös haalarit :) Mulla on myös vähän jäljellä sellaista vanhaa velouria, ja on tosiaan paksumpaa ja hyvälaatuista.

Riikka kirjoitti...

Enpä ollut sen tarkemmin tuota blogia lukenut, kun en kieltä ymmärtänyt joten ajattelin sen ruotsalaiseksi. Ihan kiva, jos on tanskalainen tai norjalainen niin näkee heidänkin töitään ja saa inspiksiä sieltä asti =).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...