keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Pyjamapulaa

Tyttö ei meinaa parantua yskästään, johtuu varmaan päiväkodin aloituksesta =/. Täytyi jokatapauksessa varmistaa, ettei yskä johdu siitä, että yöllä on vilu, kun peitto karkaa päältä. Sain siis tuhota pari kaappimarinoitua kangasta pyjamiksi ja rohkeasti tein jo kokoa 116cm, kun muistelin, että näissä kaavoissa Ottobrella  (6/09) oli niukka koko. Ainakin kun joskus tein koolla 92cm, niin niukka malli oli. Housut on tarkoitettu legginseiksi, mutta ne nyt aluksi on ihan pussittavat pyjamahousut, samoin paita on aluksi tunikapituutta (pidensin kaavaa). On sitten vara kuivata rummussakin tarvittaessa.Tämän ensimmäisen jämäkkä trikoo on kirpparilta löytynyt ja minulle lahjoituksenä päätynyt, kiitos lahjoittajalle! Muuten aika hempeä trikoo meidän (eli minun) makuun, joten vihreät resorit laitoin piristämään.Toinen samalla kaavalla, tässä tosin paitaa pidensin vielä lisää, samalla kavensin sitä saumanvarojen verran. Tämän kankaan alkuperää en muista, mutta muistelen ostaneeni tätä laadun vuoksi ja siksi, että onko tämä ollut joskus äp-kangas? Kuka tietää?

Pidin muuten punaista kangasta tyttömäisenä, mutta pyjama on melko poikamainen mielestäni! Kainalossa tytön suosikki unilelu, Tille-nalle. Oikeita sovituskuvia ei nyt ole, iltaisin en osaa kuvata huonossa valossa.
Tätä punaista kangasta jäi reilu pala, eli jos joku tykästyi, niin itse en loppuja enää tarvitse. Posteja tuon lähettämiseen taitaa mennä 4€, mutta siihen ei paljon tarvitse päälle tarjota, niin kangas lähtee uuteen kotiin. Mitat 96*128cm
Edit. Vaihtarit käy tietysti kanssa =).

2 kommenttia:

NorppaStiina kirjoitti...

Kivoja. Noita pitäis itsenkin ommella kun meillä on otettu huima kasvupyrähdys.

Erja kirjoitti...

Varsinkin ylempi vihreillä resoreilla on ihku!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...