perjantai 4. marraskuuta 2011

Gröna-Green-Gront-Gron-Groen-Verts-Verde-Vihreä


Ensimmäiset ompelut uudesta vihreästä sydänvelourista. Tämä on ehkä jopa hieman vahvemman tuntuinen kangas, kuin ruskea sydänvelour. Täytyisi verrata ihan vierekkäin, että onko tämä vain tunne vai totuus ;).Tein settejä, joissa on todella pitkäikäinen yläosa eli tuo tunika. Meillä on omalla tytöllä tälläinen koossa 92cm ja menee paitana vielä nyt koossa 110cm. Ja silloin pienempänä vain helma oli pidempi ja hihat pussitti, niissä on kumpparit, joten ei valu käsille.Alaosana on vihreäraidalliset velourlegginsit, paitsi pienimmässä koossa (joka näissä seteissä on 80cm) on puolipotkuhousut.Tunikoissa on vaaleanpunainen sydänaplikaatio ja oli ihan pakko saada tehdä erimallinen sydän, niin monta oon tehnyt niitä perusmalleja. Tälläinenkin on kiva, tyylitelty sydän.(Ps. Facebookissa on jo yli 100 tykkääjää, mutta se pitää ainakin tuplata niin saadaan arvontaa aikaan)

6 kommenttia:

Nipsu kirjoitti...

ihana kangas ja pinkki sydän sopii täydellisesti!
olisiko mahdollista ostaa pelkkä paita/tunika ja minkä hintainen se olisi?

Nipsu kirjoitti...

laitoin "virallista tietä" kyselyä shopin kautta :D

jossu kirjoitti...

Kylläpäs on "tutun näköisiä" tunikoita, itsellä just kaikille kolmelle tytölle melkein samanlaiset työn alla tuossa pöydällä. Kivasti sopii nuo raidalliset leggarit, onko noissa tuo sävy samaa kun tunikassa?

Ompsinpompsin kirjoitti...

Ihunia!

Erja kirjoitti...

Ihanan pehmeän näköinen setti! Ja tuo vihreän sävy on kyllä kiva. Tykkään myös noista farkkuhameista, pitäisi itselle joskus koetta tehdä.

Riikka kirjoitti...

Nipsu: Tunika tekeillä =), kiva kun otit yhteyttä!

Jossu: Raitaleggareiden raita on inan tummempi kuin sydänvelourin pohja. Minusta kiva noin, ei näytä sitten yöpuvulta ;). Saattaisi olla niin, jos olisi "liian sama". Odottelen innolla, millaisia teit itse.

Kiitos kaikille!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...