maanantai 28. marraskuuta 2011

Päähineitä talveen


Fleece rusettisetti


Autopipo velouria, fleecevuori ja tuulisuojat eli käy pakkasiinkin.Dinoja, yksi sovituskuvakin tuli napattua viimein, niitä on paljon kyselty. Lisäilen kauppaankin pian...Musta dino lähti arpajaispalkinnoksi. Tässä on luonnonvalkoiset harjakset.Sitten tämä setti myös sovituskuvan kera. Hiekkalaatikolla tuli käännettyä tuo kaulaliina niin, että dinoharja on selässä ja sehän oli vielä parempi niin! Lapsi sai dinohännän ja kaulaan tuli enemmän suojaa. Näin oikeinpäin on hyvä kauppareissuilla yms.Samanlainen asiakkaalle nauhojen kera. Isompiinkin kokoihin laittelen nauhoja ihan pyynnöstä, ei tee lisähintaa ;).


Tuplavelourinen hiippa.


Samoin tämä ruskea-vaaleanpunainen.


4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

söpöjä kaikki tyynni, samoin edellinen postaus! :)

Tiia kirjoitti...

Nuo dinot on niin hauskoja ja ihania väri yhdistelmiä olit tehnyt, mitä aikasemmin jo kattelin :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, ideaasi on kopioitu myyntitarkoituksessa (ks. www.verkkokauppa.tinttu.com/themes/dragon.html).

Vai liekö asia toisinpäin...

Tekijänoikeudellisestihan asia on niin, että ideoita ei voi tekijänoikeussuojata, mutta riittävän omaperäisen mallin voi.

Tinttu.com on ollut markkinoilla vuodesta 1997. Hattusi muotokieli muistuttaa melko paljon Tinttua ja on helposti sekoitettavissa siihen.

Vaikka, et ole kenties saanut ideaa juuri Tintulta, tuomalla markkinoille lähes vastaavan tuotteen syyllistyt sopimattomaan menettelyyn elinkeinotoiminnassa.

Voipi tulla sanomista Tintulta...

-Jassu- kirjoitti...

Ihania hattuja kaikki!

---

Ja mitä tuohon edelliseen kommenttiin tulee, niin ihan silkasta mielenkiinnosta minä näin ulkopuolisena hiukan tutkailin asiaa... Voipi olla mielenkiintoinen prosessi lähteä suojelemaan tuota dinosaurusideaa ja todistelemaan, että kukahan se sitten ihan oikeasti sen ensimmäisenä keksi. Löytyyhän noita dinohattuja muiltakin kotimaisilta valmistajilta (ollut myynnissä jo usean vuoden ajan), mutta tässä nyt lista niistä mitä n. 5min surffauksella tuli eteen muualta kuin Suomesta.

http://www.dinohaven.com/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=50

http://www.chasing-fireflies.com/dino-fleece-hat/productinfo/29377/

http://scribbit.blogspot.com/2007/11/fleece-dinosaur-hats.html

http://www.amazon.com/Child-Dragon-Fleece-Winter-Ski/dp/B000BKRXYA

http://www.themouseworks.com/dinosaur-hat.htm

http://www.montkid.com/site/columbia_dino_peak_II_fleece_hat

http://www.comfykid.com/Tuff_Cookie_Fleece_Baby_Hats.htm


Yksi Tintun dinohattu löytyy meiltäkin vanhastaan, mutta valitettavasti en enää voi heidän palvelujaan käyttää. Pari täysin epäonnistunutta asiakaspalvelutilannetta on saanut minut äänestämään lompakollani. Olisipa ollutkin kiva tukea heitäkin, varsinkin jos olisivat aktiivisesti kehittäneet uutta eivätkä epätoivoisesti yrittäisi vahdata muita käsityöläisiä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...