maanantai 7. marraskuuta 2011

Pipohaaste itselleni


Uusimmassa Suuressä käsityölehdessä oli virkattu lumihiutale käsineen päällä. Ja edelleen niitä jämälankoja oli kaapissa, kuten tätä hopealankaa, joka oli joskus otettu tätä neuleasua varten.
Sain sitten lumihiutaleen aikaan ja aloin miettiä talvipipoa, joka sopisi kaikkiin tytön tulevan talven toppa-asuihin. On meillä muitakin pipoja tietenkin (liikaakin), mutta oli hauska haastaa itsensä. Olisiko mahdollista tehdä siis pipo, joka menee kaiken kanssa?

Yläkuvassa tytön päällä on viime vuonna joulupukin tuoma Benettonin untsikka, koko 100/XXS, mutta kuten kuvasta näkyy, vielä 110cm käyttävällä on hihoissa mittaa liiankin kanssa ja siksi tämä odotti tätä talvea ja pääsee vasta nyt käyttöön. Kuvitelkaa kuvaan pinkit goret, niin hyvin sopii pipo tuonkin kanssa ;).

Alakuvassa ylhäällä harmaa Naartjie toppaliivi, (siinä on edessä pinkki merkki), sitten myötäpäivään se yläkuvan Benetton, NovaStarin pinkki toppis, Molokidsin haalari ja Gapin untsikka. Tämän koko taas on 5years ja meni hyvin jo viimetalvena kaksivuotiaalle, 98cm käyttävälle. Mahtuu näköjään toisenkin talven, eilen soviteltiin =). Oli kyllä huippu viime talven kovilla pakkasilla!

Lopputuloksena, pipoa voi kyllä pitää noiden kaikkien kanssa, minun mielestäni. Vai? Mietinmyös hempeän vaaleanpunaista ja beigeä...

Pipossa on fleecevuori, beige. Aiemmin olen tehnyt kaikki velourpipot velourvuorella, mutta näinkin on kyllä hyvä talvipipoon laittaa.

7 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Ihanuus, teetkö näitä tilauksesta? :)

Petra kirjoitti...

Kaunis :) Mä tein viime talvena aplikoiden lähes samanlaisen lumihiutaleen ja pinkille pohjalle omalle tytölle :) Tykkäsi kovasti.

Riikka kirjoitti...

Sanna: Eipä minulla ole estettä, ettenkö tekisi ;), vaikka en tätä myyntiin "suunnitellutkaan". Ota yhteyttä! info@seliashop.fi

Petra: Kiitos! Kävin kurkkimassa sinun versiota myös =).

jarna kirjoitti...

Todella kaunis, meille kelpais myös=)

Riikka kirjoitti...

Jarna: Kiva kiva, pitää (ei pidä vaan saan!)tehdä siis näitä? =)

Sarita kirjoitti...

Kivan näköinen pipo tuli!

NorppaStiina kirjoitti...

Todella ihana! Täytyykin muistaa tuo idea. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...