tiistai 15. marraskuuta 2011

Kankaat lisääntyvät!

Resorit on nyt lisätty kauppaan.
Myös pari uutta velourväriä saapui, musta ja valkoinen. Lähiaikoina on tulossa talveen ihania fleecevärejä ja myös Jersey trikoita!


Tässä mallikuvia resoreista velourien kanssa. Eli tilasin veloureihin sopivat värit, itse housuja/paitoja/huppareita ompelevat voivat sitten samasta paikasta napsutella sen resorinkin, eikä tarvitse miettiä sopiiko, vai ei? Itsellä on vaaleanpunainen ja pinkki ollut aina se ikuisuusongelma, sävyjä oon niin tuhat, ettei ikinä osu kohdilleen, ainakaan ensiyrittämällä.

Tässä ekakuvassa onkin vaaleanpunainen velour ja resori. Huono kuvaaja, eli minä en vaan saanut aivan täydellistä kuvaa, kuva aina vähän haalistaa värejä. Lilaa en onnistunut ollenkaan ja mustaa ei onneksi tarvitsekaan, musta on musta.Pinkit velour ja resori:

Valkoiset on ihan lumivalkoiset, kuva vähän harmahtaa.


Oranssit:


Vihreä tuli toimittajalta väärää vihreää, olen reklamoinut ja odotellaan, josko saisin pian oikeaa. Beigen velourin resori puuttui kokonaan (!) eli sekin tulossa myöhemmin.

Huutistakin päivitetty vanhoilla vaatteilla, pakettina tosin ja vain koossa 98/104cm, mutta jos osuu kohdalle niin täältä löytyy.

Myös yksi lelupaketti on siellä, sopii 6kk ikäiselle ja siitä eteenpäin. Se on täällä.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...