lauantai 19. marraskuuta 2011

Joko teillä on joulukorttikuvat otettu?

Moni asiakas on kertonut vaatteiden tulevan joulukorttikuvaa varten, tai muuten jouluun. Tässä muutamia sellaisia tilauksia.Sisaruksille mekko pussihihoin ja haalarihousut peppusydämellä. Haalareiden ompelu kesti normaalia pidempään, kun ne oli niin kivat, että niitä piti silitellä vähän väliä ;). Kiva idea asiakkaalta nuo mustat haalarihousut!

Punaista sydänvelouria edelleen, tunika ja haalarihousut. Molemmat meni samalle neidille.Ja vielä yhdelle sisarusparille on lähdössä velourmekot liivimekko mallilla.
Meillä on oman perheen lasten kuva ottamatta. Pitäisi ensin saada koko porukka koolle valoisaan aikaan, koiran pitäisi (jos se meinaa kuvaan päästä) olla puhdas ja kaikkien hyvällä mielellä. Aikamoinen urakka joka vuosi, eli voi olla, että jos ei onnistu niin meidän kuvassa on vain pienin tyttö...tai pelkkä koira =O. Kun ei ole luntakaan, ei voi napata mitään ulkoleikkikuvaa nopsasti. Miten teillä muilla?

ps. Kaupasta saa sydämellisen pallohelmaisen juhlahameen (käy arkeenkin) -30% alella koodilla "juhla" vielä maanantaihin asti.

5 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Voi ihanuus! Onkohan minunkin pakko tuota sydänvelouria osta... :P

Sini kirjoitti...

Ihanat meidän setit täällä!Laitoin omaankin blogiin kuvat ja ihastusta herättivät. Ensi viikolla olisi tarkoitus kokeilla sitä kuvien ottoa, saas nähdä kuinka onnistuu ;)

Eliisa kirjoitti...

Voi miten suloisia, ihan kaikki! Tuo punainen sydän-velour on kyllä niin jouluinen, että! Meillä nyt on jo niin isot nuo lapset, ettei joulukorttikuvia enää kehtaa sukulaisille lähettää - mutta katselin just vanhoja korttikuvia, ja tuli kyllä liikuttava olo, sniff. Miten se aika rientää. Mukavaa joulunodotusta sinulle Riikka ja paljon ompeluksia.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä leivottiin pipareita yksi päivä ja napsasin joulukorttikuvan siinä samalla :) Tilannekuvat on parhaita :D

Riikka kirjoitti...

Eliisa: Kiitos!

Anonyymi: Tuo on niin totta! Eli pitäisi alkaa leipomaan...tai mennä kirjoittamaan ensin kauppalistaan ne leipomistarpeet =O.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...