tiistai 28. kesäkuuta 2011

Nostalginen kissatakki

Minulla oli lapsena tälläisestä kissakankaasta shortsiasu, se oli tosin trikoota, mutta kuvio oli samanlainen. Ja sitten kun tämä kangas oli huutiksessa, oli se pakko ottaa takkikankaaksi.

Ja kiireellä ennen juhannusta valmiiksi, kun luvattiin viileitä kelejä. Ehti just ja just reissuun mukaan ja olikin jo kovassa käytössä.



Malli sama kuin edellisessä, nyt vain nappien tilalla vetska (ja alavara) ja muokkasin huppua niin, että vetoketju nousee sinne ylös asti. Lisäsin myös tuulilistan ja koska kangasta oli reilusti, lisäsin myös pituutta. Tästä tulikin sitten "vahingossa" ihan mekkotakki, polviin asti.



Seuraavassa kuvassa takki on nurinpäin, vuorina on oranssia fleeceä.



Sovituskuvat on utuisen huonoja, kun tyttö ei meinannut olla hetkeäkään paikallaan....






Kangasta jäi vielä yli ja olin tekemässä yhtä toista lierihattua (postaamatta vielä) niin tein sitten omallekin tytölle. Lierihattu on vaan hyvä näillä helteillä!



Halusin vielä lapsekkaan mallin niin ehkä viimeisen kerran: korvaläpät ja nauhat =D.



Nyt täytyy vielä jokupäivä katsoa se vanha kuva, missä minulla on se shortsiasu päällä...jossain kuvassa se pitäisi olla.... Hauska nähdä pitääkö muistikuva paikkaansa vai onko siinä ihan erinäköiset kissat....

5 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Tosi kaunis takki ja lakki, upea kangaslöytö!!!

Unikuu kirjoitti...

mullakin oli sellainen trikoohaalari. joku aika sitten purin sen(oli rikki jne) ja tein tytölle leggarit alaosasta ja paita tulisi vielä yläosasta. hauska kangas.

Aija kirjoitti...

Aivan hurjan hieno takki! :)

Mari kirjoitti...

Ihana kangas ja hieno takki!

Sani kirjoitti...

On kyl valloittava takki ja ihana myös hattu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...