torstai 9. kesäkuuta 2011

Metsolaompeluita

....Ja ostoksia eli ekakuvan mekot olen alesta ostanut. Ostin ne kesäksi tytölle, mutta ajattelin niitä käytettävän ensi talvenakin ja sen varalle ompelin niihin alle pidettäväksi apilapaidan. Sekin Metsolaa.Mallina Ottobren Sorja-kaava 134cm.Pienimmälle taas kasa shortseja. Maanantaina jätettiin kokonaan vaippa pois kertaheitolla, kun nyt kerran on lämmin harjoitella. Innostuin sitten kokeilemaan jämäjoustiksista Ottobren uusimman numeron Beach boy kaavaa.
Kaikki kankaat Metsolasta, sydäntä lukuunottamatta, se on Ikasyrilta. Hyvin sai pikkupalaset näihin käytettyä. Mallia vähän muokkailin oman mielen mukaan, samoin ompelujärjestystä. Alkuperä on kuitenkin se Ottobren Beach boy.

Ruskeisiin hippiekukkaisiin merkki taakse, ihan vaan siksi, kun on tuollaisia tullut tilattua, mutta ei meinaa tulla käytettyä.Maanantaina, kun vaippa oli yllättäen "kadonnut" taisi kaikki pissat tulla housuun =/. Tiistaina enää parit ja eilen ehkä yhdet. Tänään on torstai ja vielä ei vahinkoja...kyllä se siitä.

Helteessä piti keksiä jotain hommaa, niin huovutettiin palloja, uudet pöksyt jalassa. (kivetyksestä puuttuu saumahiekka vielä)

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihana shortsikasa!! Ja voi ei, onko tuota ruskeaa hippikukkaa aina ollut myynnissä.. niin ihana!! En taida uskaltaa mennä edes katsomaan, saako sitä vielä...

Erja kirjoitti...

Ihania!

Carovarium kirjoitti...

tykkään ihan hirveesti tuosta beachboy kaavasta, vaikka oliki ongelmia sen ompelujärjestyksen kanssa, ja mitenpäin ne osat tulee :D täytyy noita tehdä pari lisää.

Riikka kirjoitti...

Tiina: Tuo ruskea on neulosta, ei joustista ja on ostettu ajat sitten eli en tiiä saako enää, luultavasti ei =/. Itsekin voisin ottaa lisää!

Kerttu kirjoitti...

Ihania nuo shortsit kyllä on :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...