sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Uusia brodyyrilätsiä ja muitakin

Päähinepostaus taas vuorossa!

Nyt saa myös tälläisiä hempeitä brodyyrilätsiä niille oikein neideille prinsessoille, aikas ihania ovat.Maatuskaa ja cupcakea...


Retroa ja muutakin. Nämä on kivoja kesälahjoja. On tullut monen tilaajan kanssa puhe, että hatut ovat menossa kesäviemisiksi. Hyvä idea, käyttötuote, kesäinen ja sopivan "pieni" vieminen.
Nämä kaksi seuraavaa löytyvät shopista. Ylempi ihan uniikki-retro.Seuraavista myös toinen on shopissa. Kesän jälkeen viimeistään tilailen taas tätä sydänvelouria valikoimaan, sillä tuntuu olevan edelleen kysyntää. Kiva, kiva! Tehdään sitten taas selia sydänsettejä ja pipoja ja haalarihousuja ja ihan mitä haluatte!Vimppa tähtilätsä, nyt oli tämä kangaskin jo loppu Iinulta.Joustismekosta pyydettiin sovituskuvia, ne on lisättu ja löytyvät täältä.

2 kommenttia:

Mamuli kirjoitti...

Mahdatkohan olla oikeasti käsityöblogien ahkerin blokkaaja? Miten ihmeessä voit olla näin tuottelias? Joka tapauksessa uskomatonta - seuraanhan säännöllisesti ompeluksiasi.

Ja voi miten ihana tuo tähtilätsän kangas onkaan! Varmasti olen Iinulla ko kangasta nähnyt, mutta vasta valmiissa tuotteessa ko kankaan ihanuuden hoksaa.

Riikka kirjoitti...

Kiitos, otan kehuna =). Tarvishan sitä joskus kai levätäkin, mutta ompelu on vaan kivaa =).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...