maanantai 20. kesäkuuta 2011

Myrkkyleppis

Osa teistä osallistui ideoimaan asua pallotrikoosta, kiitän kaikkia. En kuitenkaan tehnyt mitään teidän ideoistanne, vaikka ne hyviä olivatkin.Idea lähti tästä lehdestä, mistä jäi esikoiselle aikanaan tuo huppari  toteuttamatta. Muistan silloin ihastelleeni tuota hupparia, mutta silloin se jäi, kun oli kaksi vaippaikäistä jne... Samoin inspiraationa oli tuo punainen rengasvetoketju, jonka halusin käyttää. (Tuossa kaavassa isoin koko on 92cm, joten suurentelin siitä kokoon 104cm.)
Siihen se sitten pääsi, hupparin eteen ja sen mukaan myös resorit ja hupun vuori punaista. Eipä olisi ehkä muuten tullut näitä yhdistettyä, mutta tykkään kyllä lopputuloksesta.
Niskalenkinkin muistin lisätä ommellessa.Kangasta riitti vielä legginseihin ja niihin lisäsin punaista polvipaikoilla.Sovittelua. Aika juuri sopivat nyt, joten ehkä ei enää kesän jälkeen mene päälle, mutta pidetään nyt sitten urakalla.
Vetoketjusta kiitokset Annille!Ai niin...se ideointikisa...päätin antaa palkinnon sille, jonka idea oli sellainen, minkä aion jatkossa toteuttaa jostakin toisesta kankaasta. Hän oli Hippoankka! Tälläinen idea:

Hauska kangas! Voisikohan siitä tehdä A-linjaisen hihattoman tunikan, jonka kaula-aukko ja hihansuut pallojen väristä oranssia resorikanttia? Keskelle eteen yksi iso pallon muotoinen tasku, johon kädenaukot kummaltakin sivulta (siis sellaisen kengurutaskun tyyppinen, mutta pyöreä (ja myös yläreunasta kiinni)). Tasku samaa väriä kuin kankaan pallot tai sitten samasta kankaasta kuin tunika ja kantattaisiin kauttaaltaan samalla pallojen värisellä resorikantilla kuin kaula-aukko ja hihansuut.

Eli, Hippoankka laita sähköpostia, niin saat voittosi!

Huom! Sähköpostia minulle saa nykyisin osoitteella seliashop@gmail.com

6 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Tulipas iloinen setti!

Unikuu kirjoitti...

niin tuli ja hauska idea tuo hippoankan idea. jään odottelemaan millainen siitä syntyy..

Sannu kirjoitti...

Mää tykkään tosta hupparista, se on kiva! Joskus sitä tarttee läjän ideoita, jotta oma ideakone lähtee käyntiin ja suoltaa sitten jotain ihan muuta.

Sani kirjoitti...

Voi, tästä tulikin vallan ihana! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka hauska asu! Tosi söpön näköinen kantajansa yllä. :)

Ja mukavaa, että ideani oli mielestäsi hyvä. Jee! En ole koskaan ennen mitään näissä blogi-kisoissa voittanutkaan. :D Laitoin sähköpostia jo aiemmin tänään.

Ja taas tää Blogger tökkii eikä anna laittaa viestiä omalla Google-tilinimellä...
t. HippoAnkka

Erja kirjoitti...

Voi kuinka kiva asu tuli!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...