lauantai 18. kesäkuuta 2011

Retrotakki

Piti tulla turkoosivaaleanpunainen, oli ostettuna pitsivetoketjut taskuihin...sitten taskuja tehdessä ei, ei, ei...ne ei vaan ollut ollenkaan hyvät! Ja taskuista tulikin ihan perus vetoketjutaskut harmain vetoketjuin (koska ne oli valmiina). Se sitten määräsikin muun värityksen, vuoriksi löytyi harmaata fleeceä ja eteen harmahtavat kam-nepit.Kangas on vanha, vanha, minäkin olen sitä säästänyt varmaan viitisen vuotta! Tiesin kyllä koko ajan, että takki tai mekko...ja nyt se on takki ja tuli siitä se yksi hamekin.
Nyt on hyvän mallinen takki syksyyn tytölle. Sovitettiin ja hihat on kyllä vielä reilut, kesä on aikaa kasvaa takkiinsa =).Takin koko 110cm, vaikka teinkin 98cm kaavalla pidentäen.Taaksekin vähän harmaata tuon merkin avulla.


Tässä vielä sisäkuvia, hupun reunan tein Tosimummon ohjeen mukaan alavaroin, samoin helman Tosimummon tyylillä. Etureunat on kääntein ja hihansuut ihan "koulun tyylillä".
Vuori siis fleeceä, hihojen vuori vanhaa kantotakkikangastani, mitä käytin myös siinä koiran haalarissa. On tullut ostettua sitä siis reippaasti aikanaan. Nyt on loppu ja hyötykäytetty koko kangas.Pari muutakin takkia suunnitteilla, niihin muokkaan vielä hieman....ehkä. Saa nähdä koska valmistuvat vai jääkö ajatusasteelle!

9 kommenttia:

Pipsa kirjoitti...

Tosi hieno takki ja ihanan värinen! Pitäisi itsekin jossain vaiheessa uskaltautua takkiprojektiin.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hieno takki ja tuo kangas on aivan ihana!

Manda

Tiina kirjoitti...

Niin kaunis kangas ja takki! Ihanaa muuten että tytöillä on takeissakin muita värejä kuin perus-vaaleanpunaista tai vastaavaa. =)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihana, niin kangas kuin takkikin!
-Nina-

Erja kirjoitti...

Oih kuinka ihana!

Tupuna kirjoitti...

Aivan upean värinen kangas!! Hieno takki!

Mirka kirjoitti...

Todella hieno takki!! Hyvät värivalinnat ja tosi siisti kaikinpuolin muutenkin!

NorppaStiina kirjoitti...

AIVAN ihana takki! Tuo kangas on kaunis.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihana kuosi ja väri ja muutenkin hyvältä näyttää... =)
Munkin pitäs takkia tehä..tänään meinasin jo alottaa vaan hetken inspiksestä kävinkin rib kuteita tekee...
T:pikkupikkuriikki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...