tiistai 7. kesäkuuta 2011

Pilvistä vaatettaUlkona on täys hellekesä meneillään, ihanaa! Tämän päivän vaate-esittelyt sen sijaan vähän pilvisiä. Tilauksesta aloin ommella näitä vaatteita ja kuinkas kävikään...paidan edessä oli painovirhe pilvien lomassa! Höh! No Lastenmetsola lupasi tämän korvata, en tiedä vielä miten, mutta lupasivat ainakin =) ja sain ihan positiivisen kuvan reglamaation hoidosta.

Edit. Lastenmetsola lähetti uuden pilvikankaan, tosin siinäkin sama painovirhe. Mutta korvaa kyllä mielestäni tämän vanhingon.Onneksi kangasta oli senverran, että sain leikattua uuden etukappaleen ja paita syntyi ihan ykköslaatuisena.
Lisäksi polvihousut pilvitaskuilla. Nuo taskut on ihanat!Taakse vielä asiakkaan toivoma pilvikaari.Ja kokosin sitten sen kakkoslaatuisenkin ja ihana tuli siitäkin paidasta. Meni shoppiin ja huomatkaa tuo viiru painovirhe tuossa edessä ylhäällä. Aika vaalea, mutta on kuitenkin viallinen kohta.

4 kommenttia:

Sarita kirjoitti...

Livenä en ole nähnyt tuota keltaista pilvikangasta, mutta ainakin kuvan perusteella tuo keltaisen sävy on aivan täydellinen, kivasti hitusen oranssiin vivahtava ja kauniin lämmin keltainen. Ihanan iloisen värinen setti tuli!

Riikka kirjoitti...

Se on Sarita juuri sellainen =). Mietinkin ommellessa, että tämä on melkein kyllä oranssi. Kiva sävy se on, ihana!

TanttaRalla kirjoitti...

Ihanan värisiä! Housut etenkin on tosi upeat :)

Hatatuu kirjoitti...

Kivan väristä kangasta, mutta erityisesti taas tykkään noista etukappaleen leikkauksista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...