sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Tunnetteko te Tattipäät?

Vanhin tyttö alkoi selittää, että onko mahdollista tehdä sellaista tattipäätä mekkoon? Mitä? Mikä se on?

Itse en ollut ikinä tästä hahmosta kuullutkaan, on Super Mariosta joku hahmo, joku tosi söpö. No googleteltiin sitten tyttöjen kanssa näitä ja ikäjärjestyksessä seuraavakin neiti haluaa oman tattipäänsä ja väreillä on väliä. Toisella pitää olla keltaiset ja toisella punaiset täplät.Valitsin helpoimman eli väristyskuvan ja sen perusteella leikeltiin kaavat ja osaset. Tytöt itse valikoi värit tilkkulaatikosta.

Vähän vielä kinattiin siitä, että mekon pitää olla keltainen, mutta minulla ei oikein ollut keltaisia mekkokankaita kuin tämä sydänpohjainen ja jos molemmille tehdään niin hameisiin riittää, mekkoihin ei. Sydäntrikoo on Tiritomista.
Mallin vaan leikkelin ja saumurilla taas rypytin helmaan kaitaleen.Sitten enää hirvitti, kun näillä mentiin sadekelillä pitkin pihaa, että kohta ne on ihan kurassa eikä saa puhtaaksi. Sappisaippualla onneksi lähti kaikki mitä tuli!

Hameet kokoa 140 ja 128cm.Pienin neiti muuten suuttui, kun ei saanut omaa...en kyllä kolmatta jaksanut tehdä! Hän ei kuitenkaan edes tiedä mikä on Mario...

Muille mariosta pitäville vinkki! Täällä on valmis Mario brodeerauskuva. En tiedä laadusta, meidän tytöt ei halunneet tuota poikaa vaatteisiinsa, kun se on niin ruma kuulemma =O. Olisi vaan päässyt helpommalla...

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskat ja söpöt on niin hameet kuin koko juttu kokonaisuudessaan! <3 :D

t. Hippoankka

PS. tietääkö joku onko mun omassa yhteydessä/laitteistossa/tunnuksessa tms. joku vika, kun en ole viime viikkoina Bloggerissa pystynyt kertaakaan omalla Google-tilini nimimerkillä kommentoimaan?

Sannu kirjoitti...

Hienot on! Tosi hauska tuo aplikaatiokuvio.

Unikuu kirjoitti...

hienot ovat. meillä poika haluaisi marion vaatteeseensa mut mun vanhalla koneella aplikoinnit pitää tehdä manuaalisesti..

Riikka kirjoitti...

Hippoankka: Muut on valitelleet samaa! Itse olen pystynyt kommentoimaan, toiset ei pysty kuin anonyyminä niin kuin sinä nyt. Ja toiset pystyy kommentoimaan, jos kommenttiloota aukeaa uuteen ikkunaan. Mulla ei aukea, pitäisi varmaan vaihtaa se niin....osaankohan?

Unikuu: Toisaalta se ei koneella ole sen helpompaa tai nopeampaa...ainakaan tuolla minun vanhalla koneella. Pitäisi olla varaa sellaiseen "kymppitonnin" koneeseen, niin tulis hyvää jälkeä nopeaan. Mutta käsin minäkin tattipäät "jouduin" tekemään. Kyllä niitä sitten arvostaakin enemmän, kun on ihan käsin tehty! =) Eli tyydytään tähän ;).

Riikka kirjoitti...

Osasin! Eli nyt on tämä ponnahdusikkuna käytössä, onnistuuko kommentointi nyt, hippoankka?

Sani kirjoitti...

Hauskat :)

Tiia kirjoitti...

tosi hauskat hameet!

Erja kirjoitti...

Ihkut tattipäät! Ja on niin kiva tehdä,kun lapset pyytää ja osallistuu suunnitteluun.

Mulla oli kanssa kirjautumisongelmaa, mutta kun otin rastin pois kirjautumisikkunan Pysy kirjautuneena sisään -ruudusta, niin alkoi taas toimia!?

Nunu kirjoitti...

Tattipäät on muuten sienialamaisia, prinsessa Peachin palvelijoita. Meilläkin kovassa suosiossa kun tällainen nörttiperhe ollaan.:) Ei vaan ole tullut mieleen applikoida, täytyykin pistää listalle..

HippoAnkka kirjoitti...

Kokeillaanpa... Onnistuuko nimimerkillä?!

HippoAnkka kirjoitti...

Jee! Toimii siis. :) Kiitos, Riikka!

Riikka kirjoitti...

Hyvä hyvä, nyt pystyy siis kommentoimaan =)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...