maanantai 6. kesäkuuta 2011

Niistä pienistä paloista....

Ompeletteko ikinä niin, että eteen kasa tilkkuja ja miettimään, mitä näistä vielä tulisi? Itse teen toisinaan niin, koska saattaa syntyä jotain tosi kivaa, joku uusi idea.

Tämä eka paita on tehty melko pienestä palasta, jonka "kinusin" Tikbumsan Sanilta, kiitän! Tehtiin vähän vaihtareita ja sain palan tätä ihanaa pyykkinarutrikoota. Tein teepparin koossa 110cm, että menis kaksi kesää sama paita, se on niin kiva!Takakappale yksiväristä punaista, kun muuten ei olis paitaan riittänyt. Mulla on jotenkin sellainen olo, että mun veljellä oli lapsena tälläinen joku pyykkinarupaita....Toinen palanen oli crimpleneä, eli hamonen numero kolme tästä "ihanasta" kankaasta. Kevyt ja kesäinen se kyllä on. Tämä meni shoppiin.

Seuraavat ompelut on sitten sellaisia tilkkupussijämiä. Kukkatrikoota oli pieniä palasia, jotka leikkasin hamepaloiksi ja yhdistelemällä niistä vielä pikku minirimpsuhame tulikin. Pitkä resori lisäksi, sekin jotain retroa.
Samasta pussista haalean vihreää trikoota, sama väri kuin edellisen hameen kukissa, joten vaikka sen alle pitoon perusleggarit, capripituutta.Eli tälläkertaa lopputulos ei ollut mitään uutta ja mahtavaa, mutta jotain kuitenkin. Parempi näin kuin tilkkuina  tilkkupussissa =).

5 kommenttia:

aeno kirjoitti...

Tehokasta!
Ihanaa kyllä tuo pyykkinarutrikoo. Värit ja kuosi on just minun mieleen...

Sannu kirjoitti...

Sä oot niin ajankohtainen! :) Mäkin oon pitkästä aikaa ommellu (mutten vielä ehtinyt blogata niitä) ja nimenomaan niistä tilkkusista, joista juuri ja juuri on jotain saanut. Isojakin kankaita olis vaikka kuinka ja paljon, mutta jotenkin se palapussi inspiroi tällä kertaa enempi.

Ja ihana tuo pyykkinarutrikoo, raikas ja kesäinen.

*marjuska* kirjoitti...

Kivoja tilkkuompeluita. Mä kans tykkään tuosta pyykkinarusta tosi paljon.

Retro Elephant kirjoitti...

Ihana paita! Laitan heti linkki sivullesi :)

//Lina

Carovarium kirjoitti...

mä säästän lähes joka ikisen pienen tilkkurääpäleen joka jää. niistähän voi joskus vielä saada jotain :D peukalonkynnen kokosia paloja tarvitaanki niin kauheen usein.

rakastuin tuohon pyykkinaru kankaaseen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...