perjantai 22. lokakuuta 2010

Talvimekkoja

Jokasyksyinen projekti on näköjään tämä keskimmäisen tytön talvimekkojen ompelu. Eli lämpimiä ja pitkähihaisia legginsien ja sukkisten kanssa sopivia mekkoja.


Viime viikonloppuna leikkasinkin kymmenen (!) mekkoa osana kankaiden tuhousprojektia. Paljon olikin kertynyt noita ostettuja ihanuuksia, joista ei ollut suunnitelmaa, joten nyt mekoiksi!

Tämä ensimmäinen on kahden joustofroteejämän yhdistelmä. Tyttö sai itse valita mekkojen aplikointeja ja tähän tuli tytön toivoma kissa, jota vielä vähän tuunasin rusetilla. Rusetti on tehty ihan satiininauhasta.Kuvassa huonosti näkyy, mutta myös kauluksen resorikaitaleen alle lisäsin pitsiä, mitä löytyi retrovarastoista.Hihansuuresorit on käännettävät. Resoritkin löytyi noista lahjoitetuista retroista, joten tämä mekko mukavat 0€. Jos ei omalle ajalleen arvoa laske ;).
Toinen mekko on muruneulosta. Harmaa raitaresori vanhasta collegesta kierrätettyä, musta raitaresori Triteksiltä. Pitkään mietin, kumpaa tähän mekkoon laitan ja tuli nyt molempia, kun innostuin kokeilemaan uudenlaisia hihansuita.
Ensin on normaali resorikaitale ja sen alle lisätty pitkä resori. Vähän kuin alla olisi mustavalkoinen raitapaita...
Näitä mekkosia valmistuu tuolta pikkuhiljaa kaiken muun ohessa...

3 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Nättejä mekkoja!Tilasin kans tänään just tuota muru neulosta, on ihan tosi söpöä.

NorppaStiina kirjoitti...

Tuo muru-neulos on niin ihanaa! Pakko saada! kivoja mekkoja. Tuo on kyllä ihan lemppari tuo musta-valko-vaaleanpunainen. ♥

Eeva kirjoitti...

Voi että toi muruneulos on ylisöpöä! Pitäisköhän tilata.. Kiva mekkomalli! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...