torstai 28. lokakuuta 2010

Pooloja

Tämä kangas on Michas&Stoffecken ribbitrikoota. Sitä harvoin mistään löytää, ainakaan hyvälaatuisena. Usein on sellaista löysää ja liian venyvää, mutta tämä on tosi napakkaa ja laadukasta ja raidatkaan ei kierrä =).

Tästä piti tulla (siis ajatus silloin, kun kankaat tilasin) sellainen moonkids tyylin setti, mutta poolopaitojen todellinen tarve vei voiton.

Pienin sai moonkids tyylisen poolon käännettävillä hihansuilla.
Ja isosisko ottobren kaavalla tehdyn. Yllätys yllätys saisi taas olla kapeampi, vaikka valitsin vartaloa myötäilevän mallin.Molemissa paidoissa on pikku veloursydän rinnassa.
Näitä pidetään sitten farkkumekkojen alla ja kanssa. Tämä on meillä paljon päällä, Kuopuksesta tilattu Geggamoja, aivan loistava mekko!! Nyt huomasin, että näköjään yksi niitti on jäänyt matkan varrelle...no ei haittaa.
Kuvissa pyykkikorista haettuna eli ei ihan edustuskunnossa, mutta piti saada teille näyttää. Myyjäkin sanoi, että on hyvä malli hoikalle lapselle. Eilen kävin oikein livenä Kuopuksen myymälässä ja sinne olisi kyllä voinut jäädä asumaan! Joitain juttuja on kokeiltava kyllä omallakin ompelukoneella...jos onnistuu niin niistä sitten myöhemmin...


4 kommenttia:

NorppaStiina kirjoitti...

Voi kuinka ihana tuo raidallinen kangas! Kivoja paitoja!

Sannu kirjoitti...

Makee toi mekko!

Millä Ottobren kaavalla teit poolon? Mun on pitäny jo ajat sitten ommella muutamat poolot, mutta enpäs olekaan saanut aikaiseksi...

Riikka kirjoitti...

Poolo on lehdestä 4/07. Ne on tosiaan helppoja ommella, mut itsekin ostin osan...

Ompsinpompsin kirjoitti...

Kivat paidat!

Kuopus -liike on kyllä sangen valloittava...;-)

(tosi ylläri että Ottobren kaavat on liian leveitä.. Mun neiti 4-v on jotakuinkin 110cm pitkä mutta vyötärö ois Ottobren mittataulukon mukaan 92cm -eikä tää lapsi ole laiha vaan pituus-painokäyrältään just passeli...)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...