maanantai 18. lokakuuta 2010

Kankaan tuhous -tunikaKangas oli ostettu muistaakseni vuonna 09 ensimmäisellä Triteks käynnillä ja siitä asti se vaan lojui kaapissa, vaikka ihan kiva olikin. Nyt tuli inspis saada se ommeltua ja tunika isolla pääntiellä syntyi itselle. Kaava joku vanha suuren käsityölehden koko 40, valmis tunika on kyllä iso! Vastaa 44-46 kokoista. Taitaa muuttaa meidän naapuriin ;). Vein nimittäin roskia tämä päällä, kun tätä kokeilin ja naapuri tästä tykkäsi.

Päällä onkin nätimpi kuin kuvassa, pääntie on niin iso, että olkapäät melkein näkyy. Voisi tätä mallia jatkossakin käyttää, mutta jos kangas on näin venyvää niin pienentää pitää, ettei roiku päällä. Tämä on Nanson neulosta ja tooooosi venyvää.


Edit.Lisäsin kuvan päällä, miten tuo pääntie menee. Itse otettu kuva, joten huono, mutta näkee vähän mallia...

6 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Nuo Nanson neulokset on monet tosi raskaita ja hyvin laskeutuvia, tulee herkästi ihan roikkuvia vaatteita kun laskeutuvat niin hyvin. Mutta on ne sitten laadukkaitakin. =)

NorppaStiina kirjoitti...

Onpa kiva malli. Mistä lehdestä tuo kaava oli? Käsityölehden kaavat on ärsyttävän suuria. Varsinkin vahemmissa numeroissa.

Riikka kirjoitti...

Vanha lehti...oon piirtänyt kaavan ehkä joskus vuonna 04...arviolta. Muistan, että lehdessä se oli sininen collegemekko, missä naisella oli vauva sylissään/olkapäällä. Tää ei varmaan auta =O.

Sani kirjoitti...

Kiva tunika!
Innolla odotan emidän ens viikon tre matkaa ja vhdoin ja viimein pääsen käymään siel triteksillä katsomas :). Tähän mennes aina oltu vk.lop. liikentees, mut nyt arkena. Toivottavasti tulis kivoja löytöjä :)

Riikka kirjoitti...

Kerrohan sitten mitä löytyi! Mua aina kiinnostaa, kun tuntuu, että kaikki muut löytää kaikkea ihanaa! Yllätyt varmaan, kuinka pieni se kauppa on, mutta paljon ostettavaa. Takahuoneessa on kattoon asti kankaita pakoilla, jos sinne vielä pääsee ;).

Haau kirjoitti...

Ihana, mullekin tuo kelpais, jos ei naapuriin menekään! Ois soppeli kokokin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...