perjantai 15. lokakuuta 2010

Mistä on koiran villapaita tehty?

...No jämämerinovillasta tietenkin!

Tämä ompelus oli 6v tytön idea, mutta niin hyvä sellainen, että heti piti toteuttaa. Taisi tyttö olla huolissaan, kun on kylmä ja pikkukoira tärisee.

Kaikki materiaalit tilkkulaatikosta jämäpaloja, resori kivaa villaista, retroa. Selkäosa kaksinkertaista, niin lämmittää hyvin.Meillä ei sohva ole koiran luvallinen paikka, mutta kuvauksen ajan pysyi hyvin paikoillaan, vaikka ilme onkin vähän sellainen "en saa olla täällä!".
Toinenkin jämäompelus, nämä pul- ja fleecepaloista. Monissa blogeissa on näitä pul-hanskoja ollut ja kaikkea pitää itsekin kokeilla ommella, ainakin kerran! Kestovaippailukin alkoi aikanaan siitä, kun piti saada kokeilla niiden ompelua ja ekologisuus oli tietty kiva lisä, mutta ei te ratkaisesva tekijä miksi niitä alettiin käyttää. Kehtaan myöntää!

Positiivisesti yllätyin, yllättävän hyvänoloiset hanskat. Kaava oma muokkaus. Värin takia saavat kuitenkin mennä mummolaan varahanskoiksi. EDIT. Hanskat myyty!Kaksi pienintä onkin lähdössä mummulaan viikonlopuksi, joten mitäs täällä? Ommellaan!

3 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Suloinen villapaita. Minullakin olisi tarkoitus tehdä nuille koiruuksille villapaidat haalareiden alle mutta pitäis saada lisäksi takalahkeetkin tehtyä joten kaavoitus vasta mietinnässä.

Magic'N Mystic kirjoitti...

pikkuhoo:
mittaa koiran reiden ympärys.Laske silmukat langan vyötteen mukaan ja poimi paidan sivusta puolet tarvittavista silmukoista.Luo loput silmukat ja yhdistä renkaaksi.Kavenna nilkkaan kohti.

Toivottavasti tästä on apua.Mulla on haalarin ohje kyllä harjakoiralle jos haluat.

Riikka kirjoitti...

Muakin kiinnostaa kyllä kaikki harjakoiraohjeet! Voitko laittaa sähköpostiin? =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...