keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Omppuja kesäisesti

Taas näitä kaavoja, että olen piirtänyt keskimmäiselle tytölle kolmisen vuotta sitten ja nyt sopii kuopukselle, mutta enää en tiedä mistä Ottobresta tämä on peräisin (Erjalle kiitos, lehti on 1/2007). Mustavalkoinen pallomekko tämä oli lehdessä, sen muistan.

Ja sekin oli jäänyt mieleen, että jotenkin tämä oli huono kaava, mutta uteliaisuus laittoi kokeilemaan, olisko se jo parempi ;). Pääntie on minusta liian löysä, nyt kun omistan Kam-neppipressin, niin luultavasti lisään nepit olkapäille.

Toiseksi mekon koko on 98cm, jota pidensin, että vastaisi ensi kesänä kokoa 104cm, mutta koska kaava on Ottobremaisen leveä, niin tämä vastaa ehkä jopa 110cm kokoista...no sopii se varmasti joskus!
Kangas on Michas&Stoffeckelta. Tämä oli ainoa vähän extempore tilaus eli en ollut varma mitä tulee, mutta kivoja omenoita oli saatava.Hihansuihin olen tyytyväinen, tein ne framilonin avulla.

Nyt sitten vaan kesää odotellaan =O.

6 kommenttia:

jossu kirjoitti...

Tosi kiva tunika, tykkään tuosta mallista ja kankaasta myös :)
Paljon ollut muitakin ihanuuksia, harvoin vain kerkeän kommentoimaan lukemiini blogeihin..

Sani kirjoitti...

On kyl kiva kangas :)

Ompsinpompsin kirjoitti...

Ihanan raikas! Mä oon ottanut tavaksi merkata ainakin yhteen kaavaan mistä lehdestä se on / oma muokkaus ja vielä piirros valmiista vaatteesta.

Riikka kirjoitti...

jossu:Kommentit piristää kyllä niin paljon, että toivon kommenttejasi jatkossakin ;).

Ompsinpompsin: Oi kun sä olet viitseliäs! Mulla on "vahnat" kansiossa, uudemmat niiden lehtien välissä mistä on piiretty. Käytäntö on sanellut tämän parhaaksi minulle.

Erja kirjoitti...

Minäkin tein tuolla kaavalla silloin mekon nuorimmalle tytölle ja se on käytössä vieläkin... Numero on 1/2007 :-).

Riikka kirjoitti...

=D, suhun voi aina luottaa, mun virallinen lehdenetsijä, kiitos kiitos kiitos!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...