lauantai 2. lokakuuta 2010

Kaikkea valmistunutta iloisesti sekaisin!

Pakko nyt tehdä sekapostaus, muuten nämä meinaa jäädä kokonaan esittelemättä.

Jana neuloo ihania pipoja ja kaulureita. Pipoja meillä jo monta onkin, mutta kauluria teki myös mieli. Iski nuukuus, joten Jana onneksi neuvoi mistä löytyy mallia ja yritin itse. Ei todellakaan yhtä hieno kuin alkuperäinen, mutta saa kelvata meillä. Lankana Novita Nalle Kukkaketo ja koristeeksi vielä tuollainen nappikukka. Kaksinkertaisella langalla neulottu koko kauluri.
Lisää inspiksiä toisten blogeista: Näitä itse päällystettäviä nappeja näin Mimon menossa-blogissa ja piti niitä heti itsekin tilata Etsystä. Eurokankaassa olen aiemmin katsellut päällystettäviä nappeja, mutta ostamatta on jäänyt. Nyt kun sai sata kerralla, uskalsin ostaa...on sitten vara mokatakin se päällystäminen =D. Yhtään ei kyllä ole mennyt hukkaan, senverran helppoa hommaa ja osa näistäkin on tyttöjen itse tekemiä.

Harmi vaan, että kuminauha loppui!Pari laitettiin näin nätisti kartonkiin kiinni ja ne menivät tytön luokkakaverille lahjaksi.Pussin kera tietenkin...
Loppuun vielä kummipojan talvipipo, auto napattu ottobren sivuilta.


6 kommenttia:

Tia kirjoitti...

Kiva pipo ja pompulat,mistä etsystä tilasit?Paljon maksoi posteineen

Riikka kirjoitti...

http://www.etsy.com/listing/57727638/best-price-on-etsy-aluminum-buttons-to

Tuolta löytyy ja noin 25€ posteineen. =) Tänään taas tehtiin nappeja tytön kanssa, ne on niin kivoja!

Sarppu kirjoitti...

Juupa juu, on taas niin ihania juttuja ja minä olen laiskotellut koko päivän, vaikka olisi kankaita ja tarvikkeita vaikka mihin, jos sitten huomenna ompelukärpänen iskisi...

Hanna kirjoitti...

Huippukivoja ponkkareita! :)

Riikka kirjoitti...

Hanna: Kiitos vaan inspiksestä! Täytyis varmaan kyllä tehdä muutakin, kun 50 hiusponkkaria =D.

Sarita kirjoitti...

Neulomasi kauluri on tosi herkullisen näköinen, aivan mun lemppari väriyhdistelmä jota tuleekin tytöllä käytettyä usein.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...