keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Myssyprojektiin lähteneet pipot

Myssyprojektiin on valmistunut aina välityönä, sopivien lankojen osuessa koneeseen pipo...jos toinenkin. Pipot matkaavat HYKS:iin lapsisyöpäpotilaille ja eilen lähti tälläinen paketti sinnepäin.


Kaksi pilkkupipoa pilkkurusetein pikkuneideille:Pojille oli vähemmän sopivia kankaita, mutta kaksi seuraavaa sopivat ainakin poitsuille:
Nanson kukkatrikoosta kaksi pipoa kukkamerkein:Koirapipot koirafaneille:
Vielä lampaita:
Ja Hilcon trikoosta nallemerkein kaksi pipoa.Ja tästä tuli niin pikkuinen, että lähetin sen osaston leikkihuoneen nukelle =D. Oman kokemuksen mukaan ainakin aina on leikkihuone ja nukke ilman vaatteita =O.Kokoja on pienestä keijupiposta kukalliseen teinilörppäpipoon.
Tässä koko pino kortteineen. Joka pipossa on kortti, missä oma nimeni, pesuohjeet ja jokin teksti, toivotus tai runonpätkä.
Seliashop osallistui myös lahjoittamalla tälläisen nipun myymättä jääneitä pipoja pakettiin mukaan! Yhteensä lähti 22kpl pipoja ja haastan kaikki ompelijat mukaan =).


14 kommenttia:

PaaPii kirjoitti...

Ompas mahtava määrä kivoja pipoja!

MURUHUTTU kirjoitti...

Hieno määrä pipoja ja hyvään tarkoitukseen! Täytyy vissiin itsekin osallistua.

lallatilaa kirjoitti...

hatunnosto täältä, hieno lahjoitus!

Anskuli kirjoitti...

Vaude, ihana kun hyvän asian eteen jaksat tehdä töitä, iso lahjoitus :) Varmasti ovat pikkupotilaat vanhempineen kiitollisia pipoista, ihania!

Eeva kirjoitti...

Vau, ison kasan pipoja olet kyllä saanut aikaiseksi! :)

Erja kirjoitti...

Mahtava kasa ja kauniita pipoja!

Sannu kirjoitti...

Ai tällainenkin kampanja on menossa, mulla on osallistumatta vielä nuppupeittoonkin, kun tytöt eivät anna hetkeäkään aikaa ompelulle. Nuo ekat pipot on suosikit, tosi suloiset!

minakaa kirjoitti...

Hienoja pipoja :)

Jasmiina kirjoitti...

Onpa komea läjä pipolahjoja hyvää mieltä tuomaan! Tartun haasteeseen myös, kunhan meneillään olevista messuompeluksista pääsen!

*marjuska* kirjoitti...

Hienoja pipoja kaikki! Tämä toikin hyvän mielen. Ihanaa että on hyväntahtoisia ihmisiä. :-)

Riikka kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista, kannustaa ainakin jatkamaan hyväntekeväisyyttä ;). Seuraavana on vuorossa nuttuprojekti....

5ara kirjoitti...

Vautsi. täytynee koittaa itsekkin osallistua tuohon :) Nuppupeitotkin on vielä kesken :P

Piuku kirjoitti...

Kiitos ihan älyttömän mielettömän valtavan paljon upeasta kasasta upeita, upeita piposia!!!
Ne matkaavat K10 laatikkoon, josta päätyvät pikkupotilaan päähän!

Lyhyt tarina pipokamppiksesta ja sen vaikutuksesta;
Mukana oli eräässä satsissa vaaleanpunainen pipa jossa lukee ''Prinsessa'' otsassa. se meni pikkulikalle, joka ei 3 päivään suostunut ottamaan pipoa päästään. Eli erittäin pidettyjä ovat olleet! Laatikolla kävi hirviä kuhina, kun eka piposatsi kuukausi takaperin meni osastolle :)

Kiitos kaunis osallistumisestasi!
Ihanaa!!!

Nipsu kirjoitti...

Kiitoksia kamppikseen osallistumisesta! Meidän neiti on juurikin hoidoissa tuolla osastolla ja kyllä pipot ovat lämmittäneet lasten ja vanhempien sydämiä.

Pipot ovat käyneet kuin kuumille kiville ja laatikon pohja jo häämöttää. Pipoille on siis kysyntää ja kaikki jotka innostuvat, niin mukaan kamppikseen vaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...