keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Selian työtilat

Esittelin aiemmin jo vuonna 2009 ompelutilani. Sen jälkeen on paljon muuttunut, tärkeimpänä uusi ompelukone, Bernina Aurora 450. Ja tietenkin se, että tämä ei ole enää harrastetila, vaan sama tila piti saada firman käyttöön sopivaksi.

Lankarullat ajelehti pöydällä, lokerikossa tosin, mutta sikinsokin. Halusin ne seinälle! Mies teki tälläisen ja jo helpotti, huh.


Nyt näkee heti mitä lankaa pitää seuraavaan tilaukseet napsutella (valkoista, ruskeaa, oranssia ja harmaata ainakin...) ja aplikoidessa on sävyjen valinta helppoa, kun näkee heti mitä on tarjolla.


Tätä läpivientiä odottelin vuodesta 2009...nyt sen sain ;). Eli peitetikkarin johdotkin menee nyt pöydän läpi, eikä ole polvien kohdalla edessä siinä pöydän etureunassa.


Saumurilangat on yläkaapissa pölyltä ja valolta piilossa.


Kankaiden leikkuupöydän sain jo pari kuukautta aiemmin, mutta sen alle tilasin miehen tekemään vielä laatikon, jonka alla on pyörät (että saan hempommin imuroitua kangaspölyt sen alta.)


Sinne nakkailin eilen pakkakankaita. Pisimmät pakat on edelleen pakko pitää pystyasennossa, mutta sainpas kaikki pahvilaatikot pois pöytäni alta.


Tässä se pöytä. Ja mallinuket ja mallipää. Katselin Ikean työpöytiä, mutta halusin tukevan, niin mies teki tämänkin.

Yleensä pöytä on kuorrutettu kaavoilla, nuppineuloilla, saksilla, kankailla....mitä nyt kuvitella voitte...


Tämä seuraava ei  liity ompeluksiin, mutta käsityöhän tämäkin on niin laitetaan tänne. Pukuhuoneeseen oli hankala löytää oikeaa kokoa olevaa ritilämattoa (vai miksi noita kutsutaan?). Ollaan asuttu talossamme jo vuodesta 07 ja nyt meillä on vasta matto pukkarissa. On se hyvä! Ja jostainsyystä koirankin lempimakuupaikka. Yritin saada kuvan, missä on koirakin, mutta kun haen kameran niin siihen jää koiran unet....


Siivoilin myös nettikaupan. Asiakkaiden toiveesta kankaat ovat nyt jokainen erikseen, eli värejä on helpompi etsiä ja selailla. Aleen siivosin parit kankaat myös, klik.

7 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Vau miten upea!!! Ja käsistä kätevä myös isäntä kun niin hinenoja juttuja osaa;)

Erja kirjoitti...

Sulla on kyllä taitava mies :-). Ja mukava tehdä töitä, kun on toimivat tilat.

TanttaRalla kirjoitti...

Hyvännäköiset työtilat!

Mitä puuta olet käyttänyt tuohon ritilämattoon? Onko siellä alhaallakin puurimat, kangassuikaletta vai mitä? Tosi kivan näköinen se on :)

Tiina kirjoitti...

Kateeks käy tosi toimivan nökiyse tilat!! =) Olen itse ajatellut kans tehdä tuollaisen lankatelineen, mistä teitte tuohon nuo tapit? Olen miettinyt huonekalutappeja, mutta ovat aika lyhyitä ja paksuja ainakin ne tavismallit...

Milloinkahan se runoratsu mahtaa karauttaa teille, sitä täällä jo kovasti odottelen.. ;)

Hanna kirjoitti...

Vautsi, toimivan näköistä! Tahdon myös tuollaisen lankarullatelineen!! :D

Riikka kirjoitti...

Tanttaralla: Ritilämatto on tammea, välipalikat koivua. Alla ei mitään. Minä pelkäsin, että se kolisee, mutta ei se onneksi kolise =). (Muut puujutut on koivua.)

Tiina: Puutavaraliikkeestä saa ihan sellaista pitkää pyöreää puutappia, josta voi sahailla sopivaan mittaan. Langat pysyy paremmin, kun on tarpeeksi pitkät ja vähän yläviistossa nuo tapit.
Runoratsua minäkin odottelen. Ehkä ensiviikolla, mutta en voi luvata tehtaan puolesta, jos heillä on jotain, mikä viivyttää....toivottavasti tulee ensi viikolla.

*marjuska* kirjoitti...

Ihanat työtilat ja niin toimivan oloiset. Miehesi on tosiaan kätevä. :-) Ritilämatto näytää oikein kivalta.
Kauppaasi on kyllä helpompi selata kun erittelit kankaat. Toimii!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...