torstai 15. maaliskuuta 2012

Rantaelämää


Aloin tekemään pyyhettä, mekkoa, hupparia eli näitä kaikkia yhdessä. Tarkoituksena syntyä vaate, jonka lapsi saa itse rannalla päälleen ja se kuivaa, suojaa ja lämmittää. Ennen asiakkaan versiota halusin tehdä kokeilun.


Kokeiluversioon tein vihreäkeltaraitaisesta paksuhkosta joustofroteesta ja piristin sitä aplikoimalla vielä eteen auringonnousun/laskun. Hupun vuori on sydäntrikoojämää.

Tämä menee monenkokoiselle lapselle ja hihat on reilun mittaiset, aluksi käännettävät.Sitten se virallinen työ, ihanan hempeä valko-vaaleanpunainen.
Tähän malliin tuli taskut napein.Suomeen saadaan vielä odotella rantaelämää, mutta testikäyttöön vaan heti vaikka kylpylään!


Viime postauksessa unohtui mainita, että kaupansiivouksen yhteydessä resorin hinta laski =). Resori on puuvillaa ja käy myös keinokuituallergisille. Sopii peitetikkikoneeseen myös, testattu on.

4 kommenttia:

Mervi Lamminen kirjoitti...

Niin tuttua. Asiakas tekee tilauksen, mutta en ole ihan varma...joten pitää tehdä koekappale. Hinnoittelussa tämä tulee eteen lisätunteita ja helposti yhden kappaleen tilaukset ovatkin miinusmerkkisiä, kun aikaa menee niin paljon. Helpompi tehdä iso sarja, mutta niin kivaahan se taas ei ole! Jotta oppisi jotain uutta, se yleensä vähän maksaa. Näin itse olen kokenut. Mielestäni tuo koekappale on vielä kivampi, värikäs ja persoonallinen. Mutta asiakashan saa, mitä tilaa!

Riikka kirjoitti...

Minä en hinnoitellut tuota mallikappaletta. Halusin sen kuitenkin tehdä, varmuuden vuoksi ;).

Mervi Lamminen kirjoitti...

juujuu, ajatus olikin se, että jos yrittäjän aika on "kortilla" jokainen tunti on arvokas ja kaikki tekeminen tulee tavallaan hinnoiteltua, jossain se hinta näkyy?
Mutta kuten sanottua, juuri näin minäkin teen ja useinhan koekappalekin tulee myyntiin ja sitä kautta hyödyksi. Itse koen, että on omaa epävarmuuttani ja toisaalta halua palvella hyvin, että jos esim. yksi myssy tilataan, teen useamman, mistä voi valita. Muut sitten myydään jollekin toiselle...

Riikka kirjoitti...

Jep, meillä mallit menee yleensä omille lapsille...vielä ;).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...