lauantai 3. maaliskuuta 2012

Kurreja


Suosikki singoalla kaavalla metsolan alekankaista tuli kuopuksella mekko (frotee).Ja isosiskolle tunika. Kaavakoko näissä on sama, punaisessa, velourisessa pidensin vain hihoja. Vartaloltaan tytöt onkin samaa kokoa, vaikka ikäeroa on 3-vuotta.


Isosiskoa ei olisi millään saanut kuvata, kun pieni halusi itse vain kuvaan...tai ainakin halata koko ajan...Mustapohjaista vielä jäi pikkupala, joka pääsi odottamaan kesää kesätopin muodossa.


Ja sen isoimman isosiskon synttäreiltä vietettiin tässä asussa. Mekon alla maxomorran musta luomupaita ja metsolan keltaiset sukkikset.


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai noi kuviot on oravia?! Olen aina miettinyt, että mitä ovat. Joskus näyttävät ankalta, niin että tuo valkeapalleropuoli olisi pää. Selvisipä tämäkin arvoitus!:)

Riikka kirjoitti...

=) Osahan näkee tässä myös sammakoita. Osa kukkia. Itse en kankaaseen ihastunut ovh hinnalla, mutta kun alessa oli niin otin ja laadusta tykkään. Valmiina vaatteenä myös kiva!

Mun Tekemä kirjoitti...

Aivan ihania! Pakko köydä ostamassa tota kangasta...

AnniKa kirjoitti...

Ihanat mekot! Hei, oon aiemminkin miettinyt, että onko tuossa taustalla oleva metsäkuvio tapettia? Jos on niin mistä?

Riikka kirjoitti...

Annika: Kiitos, on se tapettia =). K-raudasta muistaakseni. Tätä halusin http://blogit.mtv3.fi/tyylivarasvapaalla/files/2011/11/keittionikkuna_tyylivarkaat.jpg ja tuota otin...oli senverta edullisempaa...

AnniKa kirjoitti...

Kiitos! :) Juu tuota mä oonkin nähnyt. Mä en osaa päättää minkä otan.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...