tiistai 13. maaliskuuta 2012

Monenmoista


Tilauksesta sain tehdä kaivinkoneen. Itsehän en niistä mitään tiedä ja ensiversiosta mies sanoikin, että tuo on ihan vanhanaikainen malli. Ei kun uutta tekemään ja yläkuvan mukainen tuli.

Pojille on omasta mielestä vaikea keksiä aplikointeja, joten kaivinkoneesta inspiroituneena tein kaivinkoneen kauhan velourhiippaan kokeeksi. Tämä löytyy kaupasta. Ja Facebook tykkääjäthän saavat tälläviikolla välikausi- ja talvipäähineistä alen, joten sen voi hyödyntää vaikka tähän.


Tilauksesta myös sydänhiippa.


Pinkki-tummanharmaa dino.


Neuvolakortin kansia. Ambulanssi on ollut suosituin kortinkansikangas, sitä on vielä! Ja saa siitä lätsääkin tehtyä ;).


Retroisia neuvolakortin kansia lisätty kauppaan, alarivin eka pupu alella. Hänen masussaan huomasin tahraa, kun kannet olivat valmiit.


Yksi päivä otin kasan velourpaloja ja aloin sommittelemaan jotain uutta mallia pipohin. Ette usko mitan monimutkaisten väännösten jälkeen syntyi näinkin yksinkertainen mallli. Ideana tässä on se, että tuolla sivuraidalla saa poikien pipoihin jotain jujua ja väriä.

 50/52

Näitä en lisännyt kauppaan, kysele! Myyn nämä mallikappaleet 7€/kpl merkittöminä. Kaikissa on trikoovuori.

48/50

Punainen kokoa 44/46.


Eilen tuli vielä uusi haaste "Tee taidetta turhasta T-paidasta". Kiitos! Tämä innoitti penkomaan vaatekaappeja ja samalla siivoamaan miehen kaapin.
Tämä ensimmäinen paita on tosin omasta komerosta, aikanaan kirpparilta juuri kankan kuosin vuoksi ostettu. Aloin miettimään tästä esikoiselle tunikaa.


Mutta sitten hiippapipon kaava "lennähti" sattumalta paidan päälle ja jotenkin kävi sitten näin:


Miehen suosikkipaita oli jo resorista rikkoontumassa. En ole kertonut miten sille kävi.


Siitä tuli mukavan ohkainen trikoopipo myös.


No mutta nyt täytyy lähteä viemään tyttöä koululle!
Lupailin jonkin aikaa sitten postausta ompelutiloista, kunhan saan tietyt uudistukset valmiiksi. No nyt ne alkavat olla, joten ehkä jo ensi postauksessa näette...

5 kommenttia:

Ompsinpompsin kirjoitti...

Huisin hieno etenkin se kaivuripipo!

Saila kirjoitti...

Vitsit kuinka makee tuo kaivuri! Ja kivoja tuunauksiakin oot ehtiny :). Pitääpä alkaa itekki katteleen miehen vanjoja paitoja "sillä silmällä" ;).

Erja kirjoitti...

Aikas kiva idea tuo kaksivärinen pipo ja hienoja muutkin.

Anonyymi kirjoitti...

Meidän pipot tulivat tänään, kiitos paljon! Todella siistiä ja huolellista työtä. Kaivuripipon malli on meidän pojalle ihan paras ja kuva tietty erityisen mieluinen:)

-Päivi

Riikka kirjoitti...

Kiitos Päivi, ihana kuulla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...