torstai 24. helmikuuta 2011

Paitoja ja kangasvinkki!


Kun tämä apinakangas tuli myyntiin, ei sytyttänyt yhtään! Sitten alkoi teidän blogeissa olla siitä vaatetta ja...lopun arvaatte. Mutta sitä ei enää saanut mistään, loppu mikä loppu!
Sitten kaverilla kylässä kangaskaappia ihastellessa näin tätä, mutta se oli jo varattu tähän paitaan. Mutta yllättäen postilaatikkoon ilmestyi kankaanrippeet ja ne riitti meille, kiitos! Saatiin pipo ja tämä paita, kun vielä lisäsin tähtitrikoonrippeet siihen. Käykää muuten Erjan blogissa, siellä on kaikkea kivaa =).


Pitkästä aikaa kun tein paitaa omalle lapselle, niin oli mahdollista kokeilla "jotain", joka oli tälläkertaa siksak tikkaus pääntielle...




Ja kehittelin tälläisen helmatikkauksen, eli ensin peitetikki ja senjälkeen siksak-ommel siihen päälle. Näyttää tasosaumalle ja on varmasti kestävä!




Hihansuihin pelkkä siksakki.



Oli siellä postilaatikossa vähän Punahilkkaakin! Jee! Sen kanssa kävi samanlailla, että en ollut ajoissa ja se loppui...


Paita tuli siitäkin yhdistämällä mustaan collegeen. Hihat on 3/4 mittaiset. Niihin aplikoin sienen ja kukan, punahilkkakankaasta "napatut".

"Äiti tässä on Elli" Punahilkka on jostainsyystä Elli =D.



Selkään tuli vielä keltainen lintu, ihan siksi, ettei olisi niin musta selkäosa.



Tähän ei tullut  mitään ihmetikkauksia, vaan ihan peruspääntie.



Aamulla heti päälle ja muroja syömään!




Kuka jaksoi lukea tänne asti? Kangasvinkki palkinnoksi. Marakattimarssi myy nykyään myös kankaita! Monta kertaa ehdin kysyäkin...pari kertaa ainakin....Ja voihan....nyt kun linkitin niin sinne oli tullut uusia juttuja, ihania raitajoustofroteita.

Eilen posti toi tälläiset. Pallollista on eniten, keltaista collegea vähemmän ja resoria sopivasti ;). Edullisia, ihania, laadukkaita ja suomalaisia. Oon tyytyväinen, mutta vinkkaapas mitä mä näistä ompelisin?


15 kommenttia:

mirveli kirjoitti...

Kivoja paitoja! Ihan vinkiksi, että apinaa saa kyllä valmistuttajalta Ruotsista, Kameleont Desingilta. Sinne oli tullut myös mustapohjaista velouria

Unikuu kirjoitti...

mulle tuli ensin sellainen pitkähihainen tunika keltaisesta mieleen, jossa on pidempi röyhelöreuna pallosta ja sitten sellainen "varjokuva" aplikaatio eläin pallosta. vaikka norsu kärsä kaarella tai kirahvi tai vaikka hirvi.. ;)
kait se sitten olisi mekko.
mut jos ei riitä keltainen hihoihin niin sit liivimekkohihansuilla.

terveisin:
termit vähän hukassa :D

Tiina kirjoitti...

Mulle tuli tuolta marakattimarssista jostain syystä sähköpostia, mistä lie napanneet osoitteen. Mutta hyökkäsin myös samantien katsomaan mitä sirltä sais, ja olisin tilannut paria kangasta molempia pari metriä, muttei ollut riittävästi. ;( Liekö vain jotain alun ongelmia vai mitä.

Sani kirjoitti...

Kivoja paitoja :)
JA ihanan raikkaita kankaita!
Kiva kesämekkohan noist tosiaan tulis tai sit ihan vain huppari.

Erja kirjoitti...

Kiva, että tilkuille tuli käyttöä :-). Sopiikin kivasti apina tähiikankaan kanssa. Mulle tulee pallokankaasta mieleen keväinen huppari.

Mirka kirjoitti...

Mahottomasti olet ommellu taasen! Ja kivasti on pienemmät palat riittäny paitoihin! Ja nyt eikun kattomaan noita linkkivinkkejä :)

Krista kirjoitti...

Heh, mun perus ompelukone tuottaa samannäköistä tikkiä, kuin tuo sinun kehittelemä helmatikkaus =D
Itse tykkään käyttää sitä enemmän kuin kaksoisneulaa, kun kaksoisneulalla tulee ihan liian herkästi huonoa jälkeä...

Tiia kirjoitti...

Ihanan raikkaita nuo kankaat, kaikki vaan tuntuu olevan loppu sieltä, mitä itselle tahtoisi :D

Kiva tuo punahilkka paita :)

K kirjoitti...

LOistavasti passaa yhteen tuo apinakangas ja tähtikangas. Minullakin on ollut tuota apinakangasta jo parin kuukauden ajan odottamassa, mutta en vieläkään oo innostunut siitä mitään ompelemaan. Ehkä nyt :)

Kiitti ompeluvinkistä!

Annika kirjoitti...

Ihania paitoja, kivasti olet yhdistellyt kankaita! :) Katselin minäkin, että ihan samannäköistä tikkiä tekee myös minun ompelukone, ja joskus olenkin sitä helmaan ommellut. Hyvin toimii ja on kestänyt, mutta hirmu hidas tehdä ompelukoneella. Juu ja apinakangasta en ehtinyt minäkään saada pinkkinä.. Keltaista palloa tilasin ja oli minusta aika tukevaa (ja joustavaa), joten sopisi aika hyvin haalareihin, housuihin tai huppariin..

NorppaStiina kirjoitti...

Tosi ahkerana olet ollut. Ja kivoja paitoja. Tuo lintu tuolla selässä on tosi hauska. :)
Kiitos kangasvinkistä. ;)

Riikka kirjoitti...

mirveli:Niin, mutta ne postikulut...ja epävarma toimitus. Tilaan mieluummin suomesta nämä Mjukatygerit =).

Unikuu: Tuo oli kiva idea!

Tiina: Kun tilasin niin oli kaikkea, mutta tilasin kyllä ihan heti sen mainospostin jälkeen.

Sani ja Erja: Hupparikin olis kiva, mutta en tiedä tarviiko kukaan...tulis kyllä keväinen/kesäinen keltainen ;).

Koo: Tämä on vähän nopsempi tehdä kuin ompelukoneella, muuten näyttää kyllä ihan samalta =).

Tiia: Kiitti, harmi kun ei sulle riittänyt. Kävin katsomassa niin nyt oli ne singletrikoot loppu. Ei ihme, kun niin edullisia olivat.

Ansku: Pallokangas on ihan "muruneulosta" eli jaquardneulosta. Tosi hyvää just haalareihin ja housuihin. Meillä oli aiemmin marakattimarssin housut niin tiesin, että tuota haluan heti!! =)

Kiitos kaikille, ihana saada näin paljon kommentteja!

Katja kirjoitti...

Mulla tuli ekana mieleen tunika, mutta sit kun luin tarkemmin, että se matsku on collegea, niin tuli mieleen huppari, jossa ois jotain ihanan tyttömäistä esim. rypytyksenä, röyhelönä, koristeena...

Mulle tuli tänään Sinellin lähetys! Pääsen testaan niitä helmikoruja :)

mirveli kirjoitti...

Pakko vielä kommentoida tuosta mjukatygeristä... Sieltä tulee ilman postikuluja, jos tilaus ylittää 3000 kr. Viimeksi kun tehtiin kimppatilaus, oli paketti mulla kotiovella alle viikossa. Kankaat oli myös mitattu ja leikattu reilulla kädellä eikä ihan sentilleen. Minä en siis voi valittaa!

Tuo keltainen on kyllä kivan kesäistä, mekoksi se mulle huutelee!

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Kiitos linkkivinkistä...kivoja oot taas ommellu ja ylempänä eurokankaan vaaleanp. paidat kans kivoja...
Ja pallokangas ehdottomasti huutaa haalareiksi...meillä ainakin... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...