lauantai 27. kesäkuuta 2009

Pihalla

Monissa blogeissa on ollut "pihalla"-postaus niin minä perässä. Pihalla oon myös nepitellyt vaatteita, mut lisäksi on pakolliset istutushommat ja pihanrakennusta.Toukokuussa jo näitä laittelin ja vielä puuttuu osa ja sitten kuorikate juurille. Mullan levitys on myös kesken ja nurmikon istutus etupihalle.Käytäväkivien ladonta on ollut myös mun hommaa aina kun mahdollista ja se on ihan kivaakin. Kivet on Lemminkäisen Verona.
Seuraava postaus on taas ompelua, lupaan =).

3 kommenttia:

Hiipu kirjoitti...

Valmiin näköistä! Oliko teillä pihasuunnitelmassa kaikki kasvivalinnatkin valmiina vai oletteko tehneet miten paljon oman pään mukaan?

Se kuorikate on muuten ihanaa, meillä on noissa rinneistutuksissa sitä ja pitää tosi hyvin rikkikset kurissa. Eron näkee hyvin meidän pihalla noista perennamaista, joissa katetta ei ole ja teettävät työtä aika paljon enemmän. Näin helteillä tosin rikkisten kitkeminen on kielletty ;-D

Hyvin on teillä kasvit lähteneet kasvuun, ens kesänä ne jo sitten rehottaa!

Koittakaahan välillä huilaillakin ja nauttia kesästä!

Riikka kirjoitti...

Kaikki on suunnitelman mukaan, en mä osaa yhtään kasvien kans itse soveltaa.

Ihana et sanot kuorikatteesta noin, kun en ole itse osannut päättää onko se hyvä vai huono asia...me varmaan tarvitaan sitä rekkakuormallinen.
Kuvissa voi näyttää valmiilta mut ei oikeesti ole ;).

Hiipu kirjoitti...

Joo, sitä kuorikatetta kannattaa varata ihan reilusti, kaipa se kerroksen paksuus kannattaa olla lähempänä 10 cm kuin 5 cm, tai teillähän on varmasti ohjeet suunnittelijalta.

Meille kuorikatetta oli tilattu kuorma-autollinen, piti olla n. 20m3, mutta sit tulikin niin iso auto, että mies arvioi sitä olevan 30m3 eikä paljoa jäänyt yli....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...