perjantai 5. kesäkuuta 2009

Kerhot päättyy

Kevätjuhla on tiistaina, joten oli saatava itseään niskasta kiinni ja tehtävä nämä keskeneräiset valmiiksi. Eli ovat lahjoja kerhotädeille. Sedälle tehtiin hieman erilainen ja siitä ei ole nyt kuvaa.Tytöt piirsivät ja maalasivat kuvat ja minä tein ne kasseiksi ja pussukoiksi. Kangas Finlaysonin ja kaavat omasta päästä. Kuva otettu tollai sekaisesti, ettei tekijöiden nimet näy.

Pussukassakin on piirros toisella puolella, mutta keskimmäinen kirjoitti nimensä niin isolla, että kuva on "väärältä puolelta". En sitten tiedä onko käytössä (jos käyttöön pääsevät) hassua, ettei kassissa ole käyttäjän vaan tekijän nimi.


Ja postisetä oli taas kiva tänään, toi nimittäin postia Iinulta , kaavoja: Imke, Taja ja Ulla. Sormet jo syyhyää näihin uusiin juttuihin, mutta ihan pakko olisi nyt saada ompeluhuoneen pöytä tyhjäksi keskeneräisistä. Se ikkuna on edelleen pesemättä ja on siellä jo pölyäkin aikas lailla...

4 kommenttia:

Hiipu kirjoitti...

Sähän ompelet ja bloggaat sitä vauhtia, ettei toiset (minä!) ehdi edes lukea näitä juttuja ;-D

Hauska idea nuo kassit, varmaan käyttöä löytyy!

Riikka kirjoitti...

Heh, luonnevika....kaikki tai ei mitään!
Oon jo miettinyt pari kertaa lopettaa koko blogin ja sit en kuitenkaan. Saa tästä intoa tehdä noita käsitöitä kuitenkin =).

Eliisa kirjoitti...

Kiitos vierailustasi! Kiva löytää taas uusi käsityöblogi. Älä lopeta tätä, koska minäkin saan intoa käsitöihin teidän toisten blogeista. Sullakin on vaikka kuina paljon ihania juttuja - mekkoja, ihania kankaita jne. Ja just- mullakin on muutama kaava Iinulta :)

Kyselit siitä Nokian kaupasta. Mietin oikein, että kyllähän ne hyvän hintaisia oikeastaan kaikki kankaat ovat. Vähänkin erilaista niin jo maksaa. Yritin viimeksi trikoitakin enemmän katsoa, mutta en osannut edes valita, mitä olisin ostanut -valikoima on laaja. Käy nopsaan katsomassa - mua harmitti, kun olivat jotain pörröfleecejä jo vieneet Vammalaan. Löysin kyllä aivan ihanaa suklaanruskeaa fleecen tapaista.. höh syksy jo mielessä vaikka on kesäjututkin ompelematta.

Riikka kirjoitti...

Kiva kun kävit, Elisa!
Täytyy tosiaan päästä käymään tuolla kaupassa, luulenpa tuntevani sen Hannan siellä =).

Juu en nyt ainakaan ole lopettamassa tätä! Into päällä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...