keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Alusasu

Tässä esiintyy meidän Ida, Rubens Barn nukke. Pääsi malliksi, kun tein 2-vuotiaalle tytölle lahjaksi alusasun. Eli nukke ei näitä saa pitää, vaikka hyvin olisivat sopineet.
Iidan kaverit tulivat myös kuvaan, tumma Maria ja punapää Anna. Jos joku ihastui niin näitä saa edullisimmin Marilie nettikaupasta . Itse ostin ensimmäisen vauvalle sairaalan kahvilasta 20e ylihintaan ja vähän harmittaa, kun myöhemmin huomasin tuon nettikaupan ja niin meille joulupukki toi kaksi lisää. Nuket kestävät myös konepesun ja kuivausrummun.


Ensimmäisen kerran kokeilin tälläistä koristelua paitaan ja toivon, että kestää, kun tämä lahjaksi menee. Eli trikoossa on sydämen muotoinen reikä ja takana pallotrikoopaikka, suoraompeleella kiinni reunoista.
Kangas ostettu 2e /m ja tätä oli paljon! Nyt se on kaikki leikelty ja melkein ommeltukin.
Kaavat vanhasta Ottobresta, jota en ole kaavaan kirjannut ylös.

3 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Hieno setti! Tuo sydän keskellä on tosi kiva. Ja nuo nuket... kerran jo melkein lankesin tuohon nukkeen, on se sen verran ihana, mutta sain oltua :) Tyttöni ei leiki kovinkaan paljon nukeilla,on äidin hömpsötystä kaikki nuket. Kiitos linkkivinkistä, pitää käydä katsomassa.

~Maria~ kirjoitti...

Suloinen uniasu!

Riikka kirjoitti...

Eliisa: Äitin eli mun hömpötyksiä nää meilläkin on... Ekan eli Marian, mustatukkaisen ostin kun kuopus syntyi ja oli ihan tuon nuken näköinen.

Maria: Kiitti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...