lauantai 27. kesäkuuta 2009

Hippitunika

Eka täytyy sanoa, että vihdoin valmis!!

Pelkkiin brodeerauksiin meni monta monta tuntia. Mitäs on niin huono ja vanha kone! Tarviins siis uuden... =D. Kuvat ostin Hoopsista . Ostin muitakin, mut ne tulevat sitten takkiin ehkä myöhemmin.

Nauhat taas Farbenmixin ja trikoo Marimekon. Se onkin odotellut jo pari vuotta kaapissa uskollisena, joten hyvä mieli on siitä, että se pääsi lopulta käyttöön ja arvoiseensa sellaiseen.

Tää on esikoiselle eli 5v tytölle ja hänen mielipidettään en vielä tiedä, kun hän on nyt Puistobluesissa. Itku tulee jos ei suostu pitämään, siis minulle. Musta tää olis niin kiva ja isänsä taas syyttää hipiksi pukemisesta. No leikillä vaan tietenkin.Brodeerauskankaat on Stenzon tilkkuja. Oikeasti mun pitikin olla niiden Iinulta tilattujen Stenzojen kimpussa, mutta kun netissä törmäsin näihin kuviin niin piti tilata ja kokeilla.
Kaava tähän oli omasta päästä saksilla leikellen. Se hyvä puoli kun on kolme tyttöä niin voi ajatella, et kyllä se aina jollekin sopii ;).
Edit. Tulin lisäämään, että kaava on oma, mutta koristeluidea (farbenmix-nauhat ristikkäin) oli jostakin saksalaisesta käsityöblogista, jota en harmi kyllä pannut suosikkeihin.6 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Onpa ihana,
varsinkin tuo bussi!
Mulla on vajaa 2 m Marimekon ruskea-keltaista raitaa ollut kaapissa marinoitumassa nyt n.18-19 vuotta:)Ostin joskus kun olin ekoissa kesätöissä liikkeessä joka myi mm.Marimekon vaatteita...

Anonyymi kirjoitti...

Ei ollenkaan liian hippimäinen. kaupoissahan on tämänkaltaisia vaikka kuinka, ei kuitenkaan näin hienoa!!!
T: Mia http://miisamia.vuodatus.net

Eliisa kirjoitti...

Kyllä on pirteä tunika! Kivat nuo kirjonnat. Voi, että minä niin haluaisin kirjontakoneen ja tuon peitetikkikoneen... Vähän siskon kanssa oli mietintää, että mitä jos yhdessä hankittaisiin tuo peitetikkikone. ( Meillä oli ensimmäinen saumuri yhteinen :) Ed. postauksen huppari on myös kertakaikkisen suloinen! - Ja kivetys näyttää myös laadukkaalta ja hyvin tehdyltä (mieheni on kivimies, joten aina sitä katsoo tietyllä silmällä kaikki kivetykset :)

Hiipu kirjoitti...

Tosi pirteän näköinen tunika. Kirjovalla koneella näkyy saavan vaikka mitä aikaan!

Riikka kirjoitti...

Kiva Elisa, et sanoit noin. Tuli mieskin hyvälle tuulelle =). Ja kyllä toi kone hyvä on, itse en vaan varmaan voisi pitää yhteistä, kun inspikset on aina sellaisia "heti mulle"-juttuja.

-iinu- kirjoitti...

Hauska hippitunika!
Mulla on tuo sama bussikuva velourkuviona, mutta en ole vielä raaskinut mihinkään sijoittaa...;o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...