torstai 11. kesäkuuta 2009

Pehmolaku

Puin vauvalle nuo vaatteet niin esikoinen ilmoitti sen olevan pehmolaku, siitä tuo otsikko.Haalarit otettiin vasta tänään käyttöön ja onneks otettiin kun oli jo ihan sopivat.


Paita on tehty Myllymuksujen joustofroteesta jollakin (anteeksi kun en tiedä mikä lehti) Ottobren kietaisupaidan kaavalla. Tarkat tuosta huomaa, että meillä on käytössä kestovaipat =).Tästä päivityksestä tulee yksi sekasotku, koska tyhjäsin kamerasta kaikki (en tietenkään ihan kaikkia!!) kuvat mitä oon tätä blogia varten napsinut.
Tämä smurffipaita piti tehdä, kun keskimmäinen itse pyysi Smurffiinaa. Kuva on netistä napattu (googlaamalla Smurfette) ja tulostettu t-paitapaperille. Kaava oma sekoitus monesta ja kankaat vanhoja varastoja. Tuota sydäntrikoota saa kyllä edelleen eurokankaasta.
Tuon Lindexin hameen kanssa voisi pitää, mutta ei kuulemma kelpaa käyttöön. Kiva.Tämäkin asu on otettu käyttöön silloin heti, kun oli helle ja tässä käyttökuvia. Housut on tosiaan ihan täysmittaiset. Tää on kyllä saanut kehuja ja yks päivä tästä oli se hyöty, että kun tyttö karkasi n. 2km kotoa niin asu keräsi ilmeisesti katseita, kun kaikki vastaantulijat osasivat sanoa minne suuntaan tyttö on mennyt =D.
Miehen mielestä tytöstä tulee hippi, kun äiti pukee näin...
Kauniisti näkyy naapurin rakennussotkut tuossa kuvassa.
3 kommenttia:

~Maria~ kirjoitti...

Ihana pehmolaku. :D

Eliisa kirjoitti...

Mä tykkän tosi paljon tuosta "hippi"-puvusta! Ihanan raikas.

Riikka kirjoitti...

Maria: Kun tuota päivän katseli niin alkoi se minustakin näyttää lakulta, englanninlakulta =).

Eliisa: Mä tykkään kans! Tuolla se taas odottaa silitystä että pääsisi käyttöön.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...