tiistai 23. kesäkuuta 2009

Hippiäinen

Tämmöinen välityö syntyi, jota ei ollut mitenkään suunniteltu. Nuo taskut jäi kuitenkin käyttämättä toisesta hommasta ja ne piti johonkin laittaa. Niin syntyi jämäkankaista tälläinen bambuisen pehmeä kesäasu vauvalle.


Omppu brodeeraus sama kuin näissä . Joustofrotee Myllymuksujen mallistoa ja kaavat tähän asuun on ihan päästä. Leikkasin mihin kankaat riitti. Ei niin onnistunut kuin voisi olla ja oon samaa mieltä kuin Villa valmanjan Annika, et nuo taskut on hankalat! Varsinkin joustofroteeseen. En tee enää. Paitsi velouriin voisi kokeilla ja tehdä syksyhousuja.Vaikea jo kuvata vilkasta tyyppiä, mutta tästä näkyy tasku.
Hattu on tehty jo keskimmäisen vauva-aikaan ja sillä samalla Ottobren kaavalla . Siinä on ihana kangas, joka oli joku vanha isotätini esiliina aikoinaan. Jos jollain on ylimääräisenä niin ostan mielelläni pois!

Lopuksi vielä postipojan tuliaisia, en vielä kerro mitä tulee mut nää on Iinulta taas tilattu ja oikeanreunimmainen tuli kaupanpäälle. Kiva kiva.

4 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Aivan huippu hippiäinen!!! Niin suloinen asu :) Ja tuo hatun kangas näyttää todella upealta. Todellinen löytö!

Eliisa kirjoitti...

Aivan ihana asu! Ja samaa mieltä Annikan kanssa että hattu kankaineen upea! Ja ja ... nuo Iinulta ostamat kankaat... nam, ihania. Mulle tuli ja tänään paketti...

Juju kirjoitti...

Söötti asu. :)

Riikka kirjoitti...

Kiitos kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...