keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Starback polvarit ja paitoja omalle tytölle

Shoppiin lisäsin taas yhdet polvihousut, tällä kertaa yksi tähti pepussa ja koko 122cm. Mulle ei tule mieleen onko nuo tytön vai pojan näköiset, joten unisex-väriset ovat! Polvihousuja on tulossa vielä lisää, pino odottaa ompeluaikaa...tilaukset vaan menee aina edelle eli tilaten saa nopeammin =).Ostin tytölle ihanan retrot Plastisockin haalarit, samettia. Tällä mallilla voisi tehdä lisääkin, kun jaksaisi kaavan tehdä! Yllättäen meillä ei ollut paitaa, joka sopisi näiden kanssa...Ompelin siis pari. Lyhythihaisen apinapaidan sydänhihoilla.
Ja kylmemmille ilmoille pitkähihaisen sydänpaidan ruskein tehostein.Paidat jo kokoa 110cm, kun en viitsi enää pienempiä tehdä. Haalarit tosin on 98/104cm.

Paitakankaat Tiritom. Sydäntrikoota on vielä kaapissa keltapohjaisena, jos joku haluaa tilata siitä jotakin!Retron näköinen setti, nyt on ommeltu paljon ruskeaa...lisää niitä tulossa!


4 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Onpas ihanan näköiset haalarit. Tykkään kaikista haalareista mutta pojalle ei enää viitsi niitä pukea kun käy potalla mutta tytölle taidan alkaa kohta tekemään taas haalareita :)Minkä laatuista tuo apinatrikoo on?

Tiina kirjoitti...

Onpa tosi suloinen setti nuo haalarit ja sydänpaita! Yllättävän herkullinen väriyhdistelmä, vaikka tuo vihreä yksinään ei iskisi minuun yhtään.

Riikka kirjoitti...

PikkuHoo: Apinatrikoo on ihan kivan tuntuista, aika ohutta kyllä. Kun venyttää, niin valkoinen pohja näkyy, mutta t-paidassa ei niin veny, että haittaisi.
Meilläkin pottaillaan vaihtelevasti, mutta nyt lämpimillä nuo on olleet hyvät "ulkohaalarit".

Minnariitta kirjoitti...

Ihanan haalarin olet löytäny kirppikseltä! Paidat on ihania!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...