sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Lomalla virkattua


Edit. Lisätty sovituskuvaa, äitienpäivänä oli tunika päällä.

Pääsiäisenä oli kolmen päivän "ompeluton loma" ja silloin sain virkattua tytölle mekon. Ohje on Sk 7/10 ja hieman nafti tuli mun käsialalla ja muutenkin kavensin mallia. Tästä tuli sitten tunika, käyttöön pääsee.Samassa lehdessä oli lierihatun kaava ja sen tein vielä omassa pihassa istuskellessa.
Mekon takana yksi nappi, tosi vanha, ehkä sota-ajoilta peräisin. Lommoinenkin nappi jo oli, mutta sopi mekon vanhaan tyyliin.Mainostaisin sitä nettikauppaa, josta langat tilasin, mutta en löydä sitä enää =O. Lanka on puuvillapellavaa jokatapauksessa.

Laitoin shoppiin uusia kankaita tilauksiin, kesäisiä trikoita! Lähiaikoina sinne tulee vaatettakin taas, kun saan kuvattua ja lisäiltyä. Ja kesäistä polvihousu-maratoonia oon aloittelemassa, eli jos on toiveita koosta/väristä niin kannattaa laittaa sähköpostilla tai tähän kommenttilootaan viestiä =).

4 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Voikun kivat! Mulla on lankaa ja mielessä tytön monikäyttöinen virkattu mekko. Ei vaan ole mieleistä mallia ollut tyrkyllä. Täytyy katsoa löytyykö tuo lehti tuolta jostain..

Saana kirjoitti...

Nätti mekko. Tuo olisi kiva nähdä päälläkin. :)

Riikka kirjoitti...

Saana: Ilmat kylmeni niin ei olla vielä käytetty =/, mut otan kuvan heti kun saadaan päälle ja ulos! =)

Sarita kirjoitti...

Onpas kivan näköinen! Ihan uskomatonta että joku jaksaa tuollaisia ihanuuksia virkata, itsellä ei taitaisi kärsivällisyys riittää. Ei voi muuta kuin ihastella!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...