sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Crimplenemekko kakkonen

Toisesta kirppiscrimplenestä tuli mekko. Malli muotoutui ihan tehdessä kangaspalojen mukaan, ensin oli hame ja kankaasta jäi pitkiä soiroja, joista sitten ompelin olkaimet.Ja vimppapalasesta taskun vielä. Tuli tosi kiva malli! Napit on retroja myös.Mallinuken päällä moonkids paidan kanssa. Sisäkuvissa väri on lähempänä oikeaa, kuin noissa ekoissa auringossa otetuissa.

Napeissa olisi kiristysvaraa, mutta omalle tytölle mekko oli sopiva "isoilla asetuksilla". Tätä on pidetty jo parikin kertaa, kivan retro. Tässäkään ei crimpelene materiaalina haittaa, kun alla on paita ja housut.


Kävin Triteksissä juuri viimeviikolla ja siellä oli Crimpleneä! Voisiko siitä päätellä, että on tulossa uudelleen muotiin ja Nanso siitä jotain valmistaa tällähetkellä (?).

Tälläinenkin "käsityö" on kesken...itse en tosin ole osallistunut moneen päivään, kun iski paha flunssa. Mutta on tuossa autokatoksen pohjassa aika paljon minun latomaa kiveä ;). Kivaa hommaa, jos on rauha tehdä.


2 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Kivan mallinen mekko!
Tän mallisia meillekkin suunnitelmissa (millonkahan sitä ehtis)ku edelliset käyneet pieneksi. varsinkin tollaselle 2 menijälle hyviä, pysyy paremmin päällä ku tavis hame ;)

Anonyymi kirjoitti...

Heipsis, kivan näköistä kiveä onko mistä hankittu ?
Meillä kivet vielä pihaan hankkimatta ja näyttää hyvältä ;)

T.Kahden tytön äiti ja tökkivä blogger joka ei anna kirjatuneena kommentoida

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...