lauantai 7. toukokuuta 2011

Kissasetti sen olla piti


Tämän asun yläosaan aplikoin kisun housujen kissan mallilla. Ja housut on kissavelouria, koko 110cm.
No, yläosa on Hannah-kaavalla 110/116cm, mut tuli kyllä jättikokoinen, vastaa ainakin 128cm kokoista, joten ei tullut settiä tästä asusta niin kuin piti.


Olisin voinut pienentää, mutta kun on noita isosiskoja, joista toinen oli kovin onnellinen uudesta mekostaan niin hän sen sai pitää sellaisenaan.
Ja kuopuksen kaappia penkoessa totesin, että kissahousut on tosi kivan näköiset marimekon punaisen pallopaidan kanssa, eli ei tarvitse tähän hätään alkaa uutta paitaa näihin tekemään, vaan saa unohtaa koko jutun...ellen sitten innostu kissaa vielä paitaan aplikoimaan.Tunikan kangas Michas&stoffecke, kissavelour Iikku-kiikku.

Lukekaa edellinenkin postaus, edelleen etsin jättineppejä!

Hyvää Tulevaa Äitienpäivää kaikille Äideille, Mummoille, Mummuille, Mammoille jne!

2 kommenttia:

TanttaRalla kirjoitti...

Oho, kylläpä tulikin reilu! Ei ole näemmä kiirusta meillä siirtyä seuraavaan kokoon ;) Hannah on kyllä sen verran leveä, että meillä taitaa tuo 98/104 cm mennä vielä kauan, tarvittaessa voi sitten hihoista ja helmasta pidentää. Ihanan väristä tuo pallokangas ja kivan kisun olet aplikoinut :)

Riikka kirjoitti...

Tuossa oli suurena syynä se, että tuo pallotrikoo on niin "elastaanista", että pienempi koko olisi riittänyt. Ja leikatessa pidensin helmaakin vielä ;). Hannah on alunperin tarkoitettu puuvillalle, kudotulle siis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...