perjantai 6. toukokuuta 2011

Selialogo ja muutakin asiaaNyt on Seliallakin viimein oma logo, arvaatte varmaan, että toteutuksesta vastaa Paapii Design. Iso kiitos Anniinalle!

Lisäilen myös Shoppiin uuden ulkoasun tässä lähiaikoina ja sama lintu sielläkin tulee seikkailemaan. Jo aiemminhan lintuhahmot on olleet Selian merkkinä leimoissa (kirjekuoret) ja tageissa.


Laitan tähän sekalaiseen postaukseen muutakin asiaa. Minulla on ylimääräisenä Marimekon puuvillaa, josta voi tehdä huiveja (10 kpl). Tästä piti tulla takki, mutta sitten ajattelin jos kuitenkin huiveja...en kuitenkaan tarvitse kymmentä huivia itse, joten jos kiinnostuit niin myyn koko kankaan tai huivipalan edullisesti.

Kysele sähköpostilla.Ja vielä etsintäkuulutus. Omassa takinhihassani on kuvassä näkyvät "jättinepparit" ja olen etsinyt vastaavia omiin ompeluihin. Nettikaupoista en ole löytänyt. Osaako joku neuvoa mistä saisi? Kiitollisena otan vinkkejä vastaan! Väri voi olla mikä vaan, kunhan olis isoja!


10 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Hieno logo :) Haluatko just tollasia rengasneppejä?

Minna kirjoitti...

Minä tilasin Prymin jättirengasneppareita Ottobre Shopista. Sähköpostilla kysyin ja nepparit tuli jo parin päivän päästä:) Yhdessä paketissa on 6 nepparia, hinta oli 11,10e ja halkaisijaltaan ovat 18 mm. Aika kauan noita metsästin, kunnes kokeilin kysyä tuolta kun huomasin, että käyttivät niitä lehden vaatteissa.

Riikka kirjoitti...

Susanna: just tuollaisia haluaisin =). Mistähän löytyisi?

Minna: Onpas hintavia! Mutta kiitos vinkistä =).

NorppaStiina kirjoitti...

Ihana uusi logo! Onnea! Todella kiva. Ja keväinen mutta toimii myös läpi vuoden.

Miina. kirjoitti...

Tosi ihana logo! =)

minakaa kirjoitti...

Hieno logo. Tahtoo myös sellaisen :)

Sarita kirjoitti...

Söötti logo!

Noniin kirjoitti...

Näinköhän minä tuollaisia tänään jyskissä..? Nyt en kyllä varmaksi voi sanoa oliko ne pelkkiä renkaita, vaiko neppareita. Laita sähköpostia jyskiin? :)

Sani kirjoitti...

Ihana logo! :)

Riikka kirjoitti...

Tiedoksi tähän muillekin, että kyselin Ottorelta ja heiltä saa tilattua. Hinta 11,30 +postit. Värit hopea ja pronssi. Paketissa on 6 nepparia, kuten Minna jo mainitsikin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...