sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Kesähattuja, huutista ja shoppia

Viikon aikana on ollut kesähattu-urakkaa. Pelottaa muuten ladata tänne kuvia bloggerin sekoilemisen jälkeen, jos ne eivät säilykään? Onhan ne muuallakin tallessa, mutta turhaa tänne kirjoitella, jos postaukset katoilee tosta vaan. No kyllä se kadonnut postaus palasi, mutta väärään kohtaan =/.

Hattuihin...ensin naiselle Marimekko maalaisruusu lierihattu.Lapselle samasta lätsä.Pari viimeistä retrolätsää tästä kankaasta, menivätkin kaupaksi heti. Kumpikaan ei ehtinyt shoppiin, vaikka sinne olivat matkalla.Kangas ei ole luonnossa noin lila, vaaleanpunaisempi oikeasti.Vihreitä lätsiä, nämä ehtivät shoppiinkin! Sieltä löytää!
Ja näistä toinen jo meni kaupaksi, toinen shopissa. Lisäilen lätsiä sitten taas huutikseen, jos eivät shopista löydä uutta kotia, eilen laitoin huutikseen vaatepaketin koossa 98/104cm, kurkkikaapas sitä, sivupalkissa linkki sinne!Tämä pikkuinen tähtilätsä on valloittavan ihana, tilauksesta tehty. Kangas Iinulta.Shoppiin pääsi myös tämä paita.


2 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Kivoja hattuja!
Tääl kans pitäs alkaa mietiskeleen millasia kesähattuja, tuli ne lämpimät ilmat tännekki!
Juu, toivotaan että bloggeri nyt toimii. viimevk ke niil oli huolto (sivujensa mukaan) ja siit sit aiheutu noi katkokset ja uupuvat kommentit.

Riikka kirjoitti...

Ai no nyt meil on kylmää! Ja sataa =/.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...