keskiviikko 22. joulukuuta 2010

V-päänteitä

Piti ihan kokeeksi tehdä V-pääntie, mutta homma paisui... En muista koska viimeksi olisin tuollaisen pääntien tehnyt (ehkä kouluaikoina...), joten hyvähän se oli palauttaa mieleen, Täällä on kivat kuvalliset ohjeet.

Ensin tuli vain tämä "college", joka on velouria, velour ikasyrin ylläripaketista. Näytti valjulta, joten ajattelin, että tähän sopisi niiiin hyvin joku aplikointi...no ei jaksanut kipeänä harjoituspaitaa mitään alkaa väkertää, joten kaapista käyttöön jäätelö velourkuva, tilattu ajat sitten Michas&Stoffeckelta.

Resori on hilcon. Tuli kiva ja varmasti lämmin paita, kun muuten tyttö pitää vaan trikoopaitoja. Tälläinen paita on muuten tosi nopea tehdä! Pelkkää saumuria tarvitsee ;).Alaosaksi hame, kaava oma leikkely, resorikantti helmassa.Sitten pikkusiskolle halusin housut tuosta velourista, kun resorikin vielä riitti. Nämä on suosikkihousuja, tälläiset shampoodle malliset.Niihin piti saada paita, mutta kankaat oli jo vähissä, varsinkin resori, joten paita on vähän kaikista jämistä kasattu. Siihenkin velourkuva, prinsessa.Ja vielä jotain eli hame pienellekin, tosin sen piilotin, että sain nuo housut sille jalkaan...
Sovituskuvia ei nyt tullut, kun tyttö lähti mummolaan.

6 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Ihania :)

Pintse kirjoitti...

Tosi nättejä vaatteita! Ja kiitti tuosta linkistä, ehkä vois kans joskus itse kokeilla. :)

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Kiitos vielä linkkivinkistä!!
Ja kivat setit oot tehny..noita housuja munkin pitäs kokeilla...

Riikka kirjoitti...

Kiitti

Pikkupikkuriikki: Niissä housuissa ei ainakaa apuja kaipaa, tosi helpot ;). Ja taas...pelkällä saumurilla. Mut ei ne siks oo suosikit vaan ne vaan on käytössä tosi hyvät!

Henna kirjoitti...

Hei!

Onko tuo housukaava oma vai mistä olet löytäny? Justiin tuommoset haluaisin ommella 1-vuotiaalleni mutta en osaa itse kyllä kaavoittaa ollenkaan :) Meillä on isommalla tytöllä ne Meandi:n yogapantsit mutta niistäkään en voi ottaa mallia kun ovat niin paljo isommat ku mitä tarvin. Jos oot bongannu kaavan jostain noille shampoodle (vaimikälie) housuille niin saisinko vinkin mistä sen löytäis? :)

Riikka kirjoitti...

Moi,
Kaava on ihan oma =). Ei ole vaikea kaavoittaa. Peruscollegehousut voi katkaista sopivasta kohtaa ja laittaa lahkeeseen korkean resorin ;).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...