tiistai 21. joulukuuta 2010

Pikkareita ja tuunausta

Muiden blogit jo hiljenevät joulun viettoon, mutta itselle nousi kuume =/, mulla ei edes ikinä ole kuumetta, mutta enää en kai voi sitten sanoa niin...

Ommella en ole siis jaksanut, mutta tyhjään tähän postaukseen kameran kortilta näitä pikkujuttuja, viime viikolla valmistuneita.

Ostin tätä tähtitrikoota ja sain "kaupan päälle" pitkän kapean suikaleen ja eihän sitä roskiin voinut laittaa, mutta ei siitä oikein mitään saanutkaan. Pikkarikaava siihen sitten juuri mahtui, joten niitä parit kappaleet tytöille. Raitaresori on jofotexin lila-sini-valkoista.
Ja näin alessa tämän Ristomatti ratian bodyn ja tiesin kyllä, ettei se mahdu enää tytölle, mutta ostin kuitenkin kivojen värien vuoksi. Tuunasin siitä mekon, tuollainen teinimalli korkealla resorilla, pidetään legginsien kanssa.
Bodyn koko 92cm, nyt 98/104cm.Joululahjat esittelen vasta joulun jälkeen, mutta kyllä tänne vielä tulee jotain ennen jouluakin, eli käykää kurkkimassa =).

5 kommenttia:

Jana kirjoitti...

hihi, hienot housut. Arvapa mitä! Minulla on samasta kankasta tehdyt boxerit täällä, blogin päivitys vain puuttuu....

pikkupikkuriikki kirjoitti...

pikkarit voiskin olla kiva tapa tuhota pikkukankaita...paranemisia sinulle!

Tanja kirjoitti...

Onpa muuten kiva idea tuo bodyn tuunaus : )! Täytyy itsekin laittaa korvan taakse pieneksi jääneiden bodien suhteen...

Marina kirjoitti...

Kivat pikkarit ja siis todella näppärä idea tuunata body :)

Riikka kirjoitti...

Kiva jos oli muillekin bodyntuunausvinkkiä. Tuli mieleen, kun leikkasin tuon bodyn alaosan pois niin tyttö 2v katsoi järkyttyneenä ja alkoi itkeä: "satutit mun pöksyjä!!" Oli vähän naurussa pitelemistä...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...