torstai 23. joulukuuta 2010

Tähtisetti jouluun

Tai oikeastaan tämä on tähtisetti välipäiviin. Piti kuitenkin valmistua ennen joulua ja tiukkaa teki oman sairastelun takia, mutta tänään valmistui, ihan juuri äsken!

Luvatut pakkaset "pakotti" tekemään mummulareisuun mukaan tämän toisenkin paksun veloursetin sen edellisen lisäksi. Mummulaan kun on luvattu jopa -30 astetta pakkasta. Alle vielä ne merinovilla alusasut niin jospa pieninkin tarkenisi.

Tämä on sitä vanhaa mjugatygerin velouria, on kyllä paksuinta mitä oon ommellut. Tämän kakkoslaatuisen palan löysin traderasta, osa palaa oli yksiväristä keltaista, joten siksi etukappaleelle tuollainen "jippo".Housut taas suosikkimallilla.


Hupparin helma nyt resorilla, kun meinasi tosiaan tulla kiire...

Resori on kangastukusta. Sieltä joutuu kerralla ostamaan metrin, mutta ei moittimista, halvalla saa ja nyt on punaista vähän aikaa, tähän taisi kyllä noin puolet jo mennä.
Nyt on aika minunkin toivottaa Hyvää Joulua ja palata sitten kun palaan =), onneksi ompelukone-evakossa voi neuloa.

6 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Onpas mukavan ja pehmeän näköinen asu. Tuolla sopisi ottaa uutta vuottakin vastaan. Rauhallista joulua koko teidän perheelle!

Heidi kirjoitti...

Hyvää Joulua! Kiva setti tuli! Meillä nytkin 30 pakkasta ja olen tytöllä pitänyt jo pari viikkoa villaista alusasua. On kyllä ihana ja lämmin. =)

Mammutti kirjoitti...

Kiva setti!
Oikein hyvää ja rauhallista Joulua!

Sani kirjoitti...

Nätti setti :)

Tunnelmallista joulua!!

Riikka kirjoitti...

Erja: Itelle ei tullut mieleen, mutta niinhän sopiikin ja olis lämmin ulkona! Kiitti vinkistä.

Vekarana kirjoitti...

Ihana puku,just mun värinen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...