keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Ihana uusi velour


Tytölläkin on tuo "mä oon ylpee"-ilmeensä =). Tykkän tosi paljon tästä kankaasta, ja kun sen Ikasyrilla näin niin heti ajattelin, että vielä viimeiset haalarihousut...viimetalvenahan meillä oli näitä liikaakin, mutta ei enää...nämä uudet on ainoat, tosin vieläkin todella hyvät ja kätevät ja lämpimät!Näin suurta kaavaa ei ollutkaan valmiina, vaan aloin piirtämään uutta. Nämä on kokoa 98/104cm.Tyttömäisyyttä tein vähän laskemalla kaula-aukkoa alemmas, jos on joku nätti kauluksinen paita alla niin näkyy sitten. Kuvissa on alla aiemmin tekemäni merinovilla alusasu. Kovassa käytössä näillä melkein 20 asteen pakkasilla.

Samalla yhdet tähtivelourit Shoppiin myyntiin. Nopein nappaa ne joulualella mukaansa =).


12 kommenttia:

pikkupikkuriikki kirjoitti...

voi elämä!!!
Haalarit on vaan niiiiiin ihania!!!
Mä tykkään ja hyvältä näyttää...mä just eilen sain postissa Metsoloilta vihreää autoa ja sekin on niiiin haalarikangasta ja vaikka autot mielletään poikien jutuksi ni teen Liljalle kuitenkin kun tykkään kovasti siitä kuosista...

Hanna kirjoitti...

Ihanat haalarit!!

Ompsinpompsin kirjoitti...

IIIIIIIHANAT!!!!!!!!!!!! (tuota velouria on pakko saada! OB:ssä taitaa olla sisähaalarin kaava mutta miltähän tuollainen tähtihaalari mahtaa näyttää koossa 116cm...?)

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Aivan ihana velour :)

kewa kirjoitti...

Makeet haalarit!!!

Erja kirjoitti...

Suloinen haalari!

Tiia kirjoitti...

Haalarit on makeet, melkein alkaa harmittaa että oma tyttö on jo sen verran "iso" ettei viitti tehä :D

Hiipu kirjoitti...

Tosi kiva haalari. Ja varmasti mukava päällä, kun mikään ei purista vyötäröltä.

Mun piti ihan katsoa kuvia ja lukea tekstiä toistamiseen, kun mietin, kuka teidän tytöistä on kuvissa. Näytti niin isolta, ettei millään meinannut uskoa sen olevan se vast'ikään syntynyt tyttönen...

Riikka kirjoitti...

Hiipu: On se "se" vauva, ison kokoinen edelleen =D.

Ti-ti-uu kirjoitti...

Kauniit haalarit! Itsekin on pitänyt kyseistä kaavaa kokeilla jo sen sata kertaa, mutta josko kohta ihan oikeasti saisi haalarit väsättyä, kun siihen sopivia kankaita on postissa tulossa. :)

Onko kaava mielestäsi lahkeista pitkä? monesta blogista olen lukenut, että kyseistä mallia on ommelleet lyhennetyillä lahkeilla.

Riikka kirjoitti...

Ti-ti-uu: En ihan ymmärrä kysymystä...mitä kaavaa sä tarkoitat? Tämä on siis mun oma haalarikaava, minkä piirsin, kun ei ollut valmiina ;).

Ti-ti-uu kirjoitti...

Ai, okei! Nääytti niin erehdyttävästi ottobre lehden mustikkahaalareilta :) Tosin ei taida ihan nuin isoa kokoa edes olla koko lehdessäkään. Pahoitteluni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...