maanantai 13. joulukuuta 2010

Jouluarvonta suoritettu!

Voittajan arpoi kuumeesta toipuva esikoinen ja tulos; Jarna Tyylisuuntauksia-blogista. Kerropa sähköpostiin mitä shopista lähetetään teillepäin =). Onnea!

Osallistujia taisi karsia tuo linkityspakko, mutta mainosta halusin, joten linkkejä myös. Kiitos kaikille mainostajille!
Kuvitetaan tämä näillä jouluisimmilla "käsitöillä", piparkakkutalo on tässä vielä hieman kesken, nyt siinä on myös piha ja asukkeja (muumeja). Tarkoitus oli olla Hannun ja Kertun tai sen noita-akan karkkitalo ja siksi vihreää kuorrutetta.Ikkunoihin tehtiin lumispraylla hiutaleita, näissä kovin homma oli sabluunan leikkaus. Onneksi sitä voi myöhemmin käyttää myös vaatteisiin, ehtisiköhän tälle talvelle lumihiutalepaita...tonttusabluuna tuli myös tehtyä Kuvat googlella haettuja ja tulostettuja.Opeille, kerhotädeille, muskaritädeille yms. tehtiin heijastinenkeleitä, idean näin jonkun blogissa ja tyttö valikoin helmet enkeleille.
Vielä täytyy nätit kortit tehdä, mihin nämä kiinnitetään.

Ja loppuun Höh! Jouduin ostamaan lisää kuvatilaa...luulin, että tämä bloggailu on ihan ilmaista, mutta ei näköjään...no vuosi maksaa n. 5€ eli ei paha kuitenkaan...

8 kommenttia:

jarna kirjoitti...

KIITOS! Ikinä en voita mitään ja nyt jo kolmannessa voitin! Jee! Pitää selailla puotiasi=)

Tiina kirjoitti...

Aijaa siitäkö pitää joskus mahdollisesti maksaakin, että bloggaa.. no mielelläni minä sen verran maksan jos sillä vuoden bloggaa. ;)

Kiitos sabluunavinkistä, mulla on tuota lumispraytä mutten ole vielä sille käyttöä keksinyt. Yritin suihkia vaan ikkunan alareunaan sellaista lumikinosta, mutta se näytti ihan kököltä ja pyyhin pois. Noin se voisi toimiakin!! ;)

Haau kirjoitti...

Onnea voittajalle!

Kaunis piparkakkutalo ja kivat lumihiutaleet! Miten tuollainen spray sitten lähtee pois ikkunasta?

Enpä oo ikinä ennen kuullut, että tämä bloggaaminen saattaa maksaakin!

Susanna kirjoitti...

Heijastinenkelit ihania, kiva pikkulahja.

Katja kirjoitti...

Tuttuja enkeliheijastimia :) Mä tein vastaavia just viime jouluna!

Sarita kirjoitti...

Heh, mun on ihan pakko tässä kohta tunnustaa että en oikein tiedä miten linkitys tehdään... Siis olen ihan onneton tietokoneiden maailmassa ja siksi missaan kaikissa arpajaisissa aina yhden arvan. Oikeasti pitäisi vain joku kerta katsoa miten se toimii, mutta mahdollisen voiton sattuessa se voisikin olla vaikeaa jakaa siskon kanssa kun blogi kuitenkin on meidän yhteinen.

Riikka kirjoitti...

Jarna: Onnea vaan! =) Ilmoittele mitä haluat ;).

Tiina: Viimevuonna minä vaan "piirsin" lumisprayllä ikkunaan ja ihan kiva siitäkin tuli, kuvakin pitäisi täältä blogista löytyä viime joulun kohdilta. Sabluunaa joutuu pesemään koko ajan, kun spray on niin painavaa, että kalvo alkaa roikkumaan miten sattuu...

Haau: Ihan pyyhkimällä/pesemällä. Piimällä voi muuten kanssa piirrellä ja laittaa vesiväriä sekaan. Sekin lähtee hyvin pois.

Katja: Sitten se oli varmaankin sun blogi, missä noita oon katsellut ja jäänyt mieleen. Kiitos vinkistä näin jälkikäteen! =)

Katja kirjoitti...

Ole hyvä vain :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...