maanantai 27. joulukuuta 2010

Näitä lisää!

Näihin tämänmallisiin hattuihin jää koukkuun...tai puikkoon. Tästä tuli ihana!! Lisäsin vielä virkatun kukan, mikä ei siinä mielessä ole hyvä, kun hatun tarkoitus ja idea on olla joustava, niin vähän tuo sitä estää.Lankana valkoinen novitan seiskaveikka. Kukassa vaikka mitä jämälankoja. Tuollaiseen kukkaan oli ohje joskus Pikkustikkarin blogissa, mutta en nyt löydä...se blogi latautuu mun koneella niin hitaasti, varmaan paljojen kuvien takia. Sen ohjeen mukaan olin tuon kukan kuitenkin aloittanut ja nyt tein varren omasta päästä loppuun.Joulukuusen edessä otettiin yksi kuvakin nopeaan ja tällä ollaan jo yhdessä kylässä käyty. Sain vielä hatun  mallin paremmaksi, nyt tulee paremmin kasvojen ympärille eikä ole liian iso.Seuraava on puikoilla...tosi kivaa telkkarin katselu neulomista =).

9 kommenttia:

MURUHUTTU kirjoitti...

Toi näyttää tosi kivalta! Raaskitko laittaa ohjetta niin voisin kokeilla minäkin...

Delfia kirjoitti...

Oi kun ihana. Ohje kelpais mullekkin :)

Johanna kirjoitti...

Löysin blogiisi iltapäiväsurffailunlomassa. Ihana pipo! Ohje olisi kiva saada, uusi pipo pojalle juuri mietintämyssynalla :)

PikkuHoo kirjoitti...

Kivan malliselta näyttää :)

Saila kirjoitti...

Löysinpä surffaileesani tänne sisun aivan ihanaan blogiin ja piti selata kerralla melkein koko blogi läpi! On se ilo katsella kun jotkut osaa tehdä kauniita vaatteita itse - kunpa joskus itekkin! Tuo pipokin on aivan ihana! Ja jos jonnekkin ohjetta laitat niin takuulla haluaisin kokeilla. Tuollainen pipo olis varmaan hyvä meiän "korvatulehuslapsellekkin"! :D

Vekarana kirjoitti...

Tää on kyllä niin ihana malli!Mäkin voisin ehkäpä kutoa tälläisen jos ohje olisi selkeä eli täälä olisi myös yksi todella kiitollinen jos ohjeen saisi suomenkielelle:D katsoin sitä ohjetta mutta kun en hirveästi siis ikinä :) kudo niin oli ihan utopiaa.

Suvi kirjoitti...

Tosi kauniita neuleita teet. Itse en osaa neuloa/kutoa yhtään vaikka ommella osaankin, siksi vain ihastelen. :)
Lisäsin blogisi omiin suosikkeihini. Mukavaa, kun sinulta ilmestyy melkein päivittäin jotain uutta:)
Tervetuloa vastavierailulle kun ehdit. :)

Minna kirjoitti...

Ihana tuo hattu! kävin kurkkimassa Etsyssä sitä ohjetta, ei taitu tuo neulomis-enklanthi niin sujuvasti että viitsisin edes yrittää. Jos laittaisit oman käännöksesi ohjeesta tänne....

Riikka kirjoitti...

Unohtui ihan tänne vastata!!
Kiitos kaikille mielenkiinnosta =). Minullakaan ei oikein taittunut tuo englanninkielinen ohje, mutta sana sanalta sitä alkua vähän suomensin ja yritin ymmärtää. Minun tekemät hatut ei varmaankaan ole tehty niin kuin alkuperäinen ohje sanoo.
Moni halusi ohjetta suomeksi...nyt on se ongelma, että osaanko sitä sanoin kertoa...
Jos tehdään niin, että yritän ja kukaa ottaa riskin ja yrittää mun selostuksen mukaan neuloa, niin saa kysellä sähköpostilla =).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...