tiistai 7. huhtikuuta 2009

Suomalainen käsityöliike vs. Farbenmix

Eilen tuli ensimmäinen Farbenmix -tilaukseni ja olen positiivisesti yllättynyt! Maksu hoitui laskulla ja tilaus tuli tasan viikossa kotiin postilaatikkoon.
Kuvat on huonoja, mutta ehkä jotain selvää saa =).
Tilasin 8m nauhoja sekä 4 merkkiä, hintaa tuli postikuluineen 18e. Edullista!!
Tytöt näitä sitten katselivat ja eivät tietenkään tykänneet niistä mitä olin juuri hänelle varannut, mutta eipä haittaa. Eiköhän kaikki paikkansa löydä ennemmin tai myöhemmin.

Lisäksi tuli kaupanpäällisinä tälläisiä. Eivät ihan omaan makuun, mutta kivahan se on ilmaiseksi saada! Toooodella huono kuva, alempi nauha on vaaleansininen, jossa valkoisia oravia.

Sitten suomalaiset nauhahankinnat.

Tässä on 3,2m nauhoja ostettuna suomalaisesta käsityöliikkeestä. Maksoivat 10e. Lisäksi kotona huomasin, että perhosnauha on kahdessa pätkässä, keskellä teippikiinnitys. Myyjä ei sanonut siitä mitään! Hieman kyllä harmittaa, nyt sitä ei voi käyttää kuin pätkinä. Muutenkin myyjä oli varmaan parempiakin päiviä nähnyt, tyly oli suoraan sanottuna. Kassalla myös hinta järkytti, mutta pitihän ne tietenkin ostaa, kun oli minua varten leikattu.
Lopputuloksena siis se, että jatkossa suosin Farbenmixia sen sijaan, että kuskaan kolme lasta kaupungille ja saan huonoa ja kallista palvelua. Tuleekohan farbenmixilta aina kaupanpäällisiä, vai sainko kun olin uusi asiakas?

7 kommenttia:

Hiipu kirjoitti...

Onpa tosiaan edullista tuolla Farbenmixillä, ainakin tohon toiseen kokeumukseen verrattuna... Minäkin olen siirtynyt yhä enenevässä määrin ostamaan juttuja netistä, on jotenkin niin helppoa ja stressitöntä, kun vertaa siihen, että pakkaa lapset autoon ja lähtee. Ja monesti en täältä edes löydä ekasta kaupasta sitä mitä etsin, eli saataisiin poukkoilla pitkin poikin kaupunkia, jotta löytäisi sitä, mitä tarvitsee.

Riikka kirjoitti...

Ja noita käsityöliikkeitä ei enää edes oikein ole! Kaipa kaikki ostajat on paenneet nettiin ja ei enää kannata kauppaa pitääkään. Olisko täälläkin vaan pari kauppaa ja sit peruskangaskaupat. Niitäkään ei ole enää montaa.
Teksi kyllä mieli taas käydä ihan Eurokankaassa, kun olen muiden blogeissa törmännyt ihanuuksiin mitä on sieltä löytynyt!

-miu- kirjoitti...

Kiva blogi sinulla, piti tulla het kurkkimaan ja lukaisin sitten samalla kaikki kirjoitukset.
Minäkin tilasin lisää merkkauslappuja Ruotsista, sellaisia kudottuja. Ovat varmastikin vaatteissa parempia. Mistä tilasit omat lappusesi?
Mukava kuulla, että tuo Kam-neppipressi on hyvä hankinta, omani pitäisi tulla tänään postiin. Johan tuota on viikkoja odoteltukin kun tein tilauksen (pihiyttäni) Yahoon listan kautta.
Laitahan sitten kokemuksia tuosta peitetikkikoneesta tänne, haaveissa olisi...

KaSil kirjoitti...

Kiitos käynnistäsi blogissani. Vastailin sinne sinun kysymyksiin :)
Ai kun kivoja töitä sulla täällä, täytyy ihan premmalla ajalla tutkailla sunkin blogia !

Riikka kirjoitti...

Kiva, kommentteja! Kiitos!

-miu-: Arvaa vaan unohdinko jo sen kaupan mistä ne laput tilasin! Mutta heti kun posti ne tuo niin tulen kertomaan kaupan nimen =). Kudottuja ne olivat.

suvi kirjoitti...

Aivan ihania kankaita ja töitä sinulla! Oliko tuolta farbenmixistä vaikea tilata?Minua kans huvittaisi tilata,mutta en ole enemmin tilannut ulkomaalaisilta sivuilta:( Onko siellä esim trikookankaita myynnissä?Ja se on kyllä totta että netistä löytyy paljon kivempia kankaita kun itse kangaskaupasta.Minä en ainakaan kovin montaa kertaa ole tehnyt hyviä löytöjä edes Eurokankaasta:(

RouvaRuusu kirjoitti...

Tuliko sinulle nauhojen mukana lasku vai miten? Tilasin just äskön ekaa kertaa elämässäni ulkomaILta ja just noita, mut ei sieltä tullu mitään laskua ym....Meiliin siis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...