keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Froteehamonen vauvalle

Oranssista joustofroteejämästä hame kokoa 80cm ja tuo paita on me and i vanhaa mallistoa. Siis sen aikaista, kun sitä ei vielä suomessa ollutkaan.

Hameen nauha on Farbenmixin.
Hameeseen piti tulla resorivyötärö, mutta kun tilasin nettikuvan perusteella oranssia resoria täältä niin tuli väärää väriä ja tein sitten ilman.
Alemman kuvan paita on Katvigin. Kuvien oton jälkeen vasta huomasin, että sopiikin hyvin kun laittaa tuon meandin paidan ja katvigin päällekkäin. Saa hameen jo talvikäyttöön.
Tuosta nettikaupasta vielä, että oon sieltä tilannut usein resorit ja on ollut hyvä palvelu. Kirjekuoreen mahtuu jonkin verran, en muista tarkkaan mutta selviää sieltä sivuilta. Tulee siis kirjemaksulla ja 20cm on 1,60e eli saa edullisesti resorit kotiin kannettuna.

6 kommenttia:

~Maria~ kirjoitti...

Ihana hamonen ja passaa niin hyvin tuon oranssin paidan kanssa! Edellisen postauksen mekko on ihan superihana, vau! Tuo pitsi helmassa on tosi kaunis yksityiskohta ja ihanaa, että on vielä mummosi tekemä! <3

Tervetuloa peitetikkikoneen omistajaksi! Kiva, että vertaistukiryhmä kasvaa. ;) Ihana se on, mutta eilen taas taistelin tape binderin kanssa, joten ihan sinut ei vielä Janomen kanssa olla.. ;)

~Maria~ kirjoitti...

Ja piti vielä sanomani, että aurinkoisella kelillä kun pääsee ulos kuvaamaan, niin kuvat onnistuvat helpommin. Aika harvalla kameralla sisällä pimeässä saa hyviä kuvia. Mutta kyllä noista kuvista hyvin työsi näkyvät!

Riikka kirjoitti...

Kiitos Maria, mä vaan haluan ne kuvat HETI (kuuluu luonteeseen) niin en jaksa odottaa että pääsisi ulos. Kun se taas kestää kolmen lapsosen kanssa...
Suunnitelmissa on kyllä kuvata jotain nurmikolla, kun alkaa vihertää. Juuri tulin ulkoa haravoimasta!
Saa nähdä miten mun ja tape binderin yhteistyö alkaa...huomenna luulisin.

Helinä kirjoitti...

Kiva kun löysit tiesi blogiini niin minäkin löysin tänne :). Kivoja ompeluksia sulla ja voi tuota peitetikkikonetta, huokaa hän täällä haaveillen.
Aiemmin kirjoittelit Farbenmixin nauhoista - itsekin olet todennut saman kuin sinä. Ihania nauhoja, hyvää palvelua ja vieläpä edullisemmin kuin täältä Suomesta ostettuna!

Hiipu kirjoitti...

Näppärän näköisiä vaatteita ja taidokkaan näköisiä saumauksia trikoovaatteissa. Varmasti jännä tunne, kun saakin helposti samanalaista jälkeä kuin ostovaatteissa.

Oih, teillä ei ole enää lunta! Voi tuota meidän pihamaata, lumikerros miltei kauttaaltaaan ja vielä paksu sellainen, argh!

Jep, tuo on totta mitä Maria sanoi ulkona valokuvaamisesta. Minä monesti loikin sisävaatteissa kuistilla kuvaamassa, kun pienin nukkuu ja isompi puuhaa jotain. Pieni piipahdus vain, ja räps, räps, räps sata kuvaa otettu ;-) Sitten sisällä on hyvä valkkailla. Siinä mielessä ihanaa, että nyt alkaa olla jo valoa paremmin kuin silloin joskus marraskuussa.

Riikka kirjoitti...

Helinä: Kiva kun tulit =).

Hiipu: Ei ole lunta tosiaan kun talon varjoisalla reunalla hiukkasen. Eilen haravoinnin jälkeen heittelin loppuja ekaksi nurmikon kasteluksi sulamaan nurmikolle. Seuraavaksi lannoitetta ostamaan...ja taimia...ja puita ja vaikka mitä!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...