perjantai 17. huhtikuuta 2009

Ruokailuhetkiin

Nämä ruokalaput on ollut ompelupöydällä leikattuna jo varmaan kuukauden! Siitä asti kun...

Tein tämän syöttötuolin pehmusteen vanhasta Finlaysonin kerniliinasta. Loput leikkasin sitten ruokalapuiksi, mutta vasta nyt ne valmistuivat. Ja nyt annoin itselleni luvan heittää kamalia vanhoja likaisia lappuja roskiin!

Pehmusteen kaava omasta päästä, sisällä vaahtomuovilevyä.

Ja kun esikoinen oli mummolassa yökylässä, piti keksiä 3-vuotiaalle omaa puuhaa ja maalattiin sitten kukkaruukkuja ja tyttö koristeli tarroilla niitä myös. Noi on ihan muoviruukkuja ja maalikin askartelumaalia eli ei varmaan kestä edes kastelua, mutta tekemisen ilo oli tällä kertaa pääasia.

2 kommenttia:

Hiipu kirjoitti...

Hah, sinä sitten päihitit mut... Mulla on ne tammikuussa miehen vanhasta kylpytakista leikatut ruokalaput (tai puolet niistä) vielä ompelematta. Ja kaapin uumenista on tällä välin löytynyt niin paljon Liinun vanhoja siistejä Marimekon kernilappuja, että tarvettakaan ei enää oikein ole.

On se jännä, miten tuollainen pieni yksityiskohta niin kuin nuo "tuotemerkit" noissa ruokalapuissa, saa aikaan niin paljon huolitellumman ilmeen.

Riikka kirjoitti...

Niin, mun "tuotemerkit" on taas farbenmix nauhaa. Tulee jo korvista pian kun tungen sitä nyt joka paikkaan sitä nauhaa/nauhoja! Mut ne on niiiin kivoja!!

Meilläkin on marimekon laput "oikeasti" käytössä, en tiedä otanko näitä edes käyttöön vai säästänkö vauvalahjaksi jollekin. Sainpa kuitenkin ompelupöytää tyhjemmäksi. Ja kaappejakin oli pakko siivota, kun ei hommat suju kun kaikkea on kaikkialla...Nyt nauhat yrittää pysyä yhdessä paikassa, samoin merkit ja napit omilla paikoillaan. Saa nähdä kauanko.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...