keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Mekkoja kesään

Kun siis ompelin eskikoiselle pilkku-rusettipaitaa, tuli idea mekosta pienimmälle. Tuota pilkkukangasta tuli viisaasti hamstrattua pidempi pätkä aikoinaan Triteksiltä, joten saattoi mekonkin heti tehdä.

Leppikset painoin kankaalle, sabluuna oli jäänne viime keväältä, leppisompeluksista.Yksi leppiksistä on tulossa vasta takakappaleen puolella......ja kiertää sieltä eteenpäin muiden perässä.Ja toinenkin mekko samalla, tuhosin tähän ihanan joustofroteen jämän tähän. Helmaan yksi Geisha-tyttönen.
Ommellessa mietin, että voi-ko Eurokankaan joustiksessa olla bambua?? Tämä nimittäin tuntuu aivan bambujoustikselle, mahtavan laatuista ja pehmeää.

Tämä kangas oli myös jäänne viime vuodelta, vaunupeitosta.Se olikin kovassa käytössä ja vieläkin tästä kankaasta tulee kesä mieleen. Ensi kesä katsellaan sitä tässä mekossa =).

Kaava molempiin oma, koko 104cm.


13 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Todella suloiset ompelukset =)

Sarita kirjoitti...

Söpöt ja iloiset kesämekkoset!

Susanna kirjoitti...

Söpöt :)

Jos joustis on palalaareista, siinä voi olla ihan mitä tahansa. Ei ne tiedä itsekään mitä kaikkea niissä on, kun tulevat isoina rullakkoina.

minakaa kirjoitti...

Ompa ihana leppispaita :)

Unikuu kirjoitti...

voi kuinka ihanat leppikset <3

Riikka kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne!

Susanna: Niin siis ihmettelen vaan jos on niinkin laadukasta kangasta palalaarissa! Enemmän nuo bambujutut yhdistää kotimaisuuteen ja laatuun...ja niihin taas en useinkaan yhdistä EK:n kankaita...=O

Krista kirjoitti...

Nuo leppikset on mainiot, sopii hyvin kankaaseeen =)

aeno kirjoitti...

Molemmat ihania, mutta nuo leppikset... Oih!

Eliisa kirjoitti...

Tuo leppispaita on ihana!! En olekaan käynyt aikoihin Triteksissä - olisikohan siellä uusia trikoita... Noita pallotrikoita olisi myös kiva saada.

Tanja kirjoitti...

Erihieno tuo leppäkerttupainatus : )! Kivat mekot!

Sani kirjoitti...

Kivat noi leppikset :)

Susanna kirjoitti...

Sehän siinä just on, siellä laareissa voi olla mitä vaan. Mä löysin kerran ihan tolkuttoman hyvää interlockia. Ja esim cuproa eurokangas myy vain paloissa, mikä on käsittämätöntä, kun se on kuitenkin sata kertaa laadukkaampi vuori kuin yksikään niiden hyllytavara...

Riikka kirjoitti...

Susanna: =D Niin tossa mielessähän se on hyvä, että ne myyjät on välillä "vähän" tietämättömiä. Voi saada laatua halvalla...harvoin vaan on osunut omalle kohdalle!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...