lauantai 26. maaliskuuta 2011

Pipoja on tehty!

Tässä tulee taas sekalainen postaus päähineitä: pipoja, lätsiä ja vähän lapasiakin. Osa tilauksesta, osa itselle ja osa myyntiin shoppiin.

Nämä ensimmäiset rusettiset on kaksinkertaista velouria, menivät kaksostytöille.
Viime viikolla, kun oli tiistai tosi lämmin päivä, niin huomasin, ettei omalla tytöllä ole sopivaa välikausipipoa mustaan toppikseen. Tein tuon pilkkuisen silloin, sopimaan myös välikausitakkiin, eli tuohon Tickettiin.Pilkkutrikoo on Jofotexin. Hyvä palaute taas, että tyttö pyysin näitä lisää. Tarvitsee kuulemma trendiväriset, punaisen, vihreän ja valkoisen...siitä saatiinkin hyvä "trendivärikeskustelu", kun aloin ihmetellä, mitkä ne tuollaiset trendivärit on??Sitten pari lätsää, ylempi löytyy shopista.
Seuraavat neljä lähti samaan tilaukseen.

Jääkarhu velouria, trikoovuorella.


Hiippapipot bambilla ja sydämillä.Ja puputrikoo hiippa. Tälläinen sopis niin hvyin omankin tytön vihreään uffoon...mutta meneekö poikamaisen näköiseksi? Mitä mieltä olette?Nämä hiipat on äidille ja tyttärelle. Tytölle peuroja ja äidille musta =).
Vielä ruskea lätsä. Tämä yksivärinen ruskea on ollut tämän kevään suosituin lätsäväri, viime vuonna se oli cupcake. Yksi on shopissa niitäkin vapaana.Sitten omppuhiippa ja neliöpipo.
Ja vielä toinen neliöpipo, tämä löytyy shopista, samoin nuo lapaset.
Ja viimeisenä ja ehkä vähäisimpänäkin kakkoslaatuinen hiippa sydämellä. Tämän olin leikannut ja huomasin, että takaosa on eri väriä! Pinkki siis, mutta hiukan eri sävy. Löytyy shopista tämäkin.


6 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Ihania pipoja kasapäin ja tuo sun lippismalli on ihan huippu! Olisi kiva ihan aikuisellakin.

Riikka kirjoitti...

Kiitti, viimekesänähän mä teinkin aikuistenmallin itselleni kokeeksi ja oli se paljon käytössäkin. Mun pää ei kestä aurinkoa...

Anskuli kirjoitti...

nuo rusettipipot on kyl supersulosia <3 Ja nuo hiippikset myös :)

Sani kirjoitti...

Vau mikä kasa ihanuuksia :)

NorppaStiina kirjoitti...

Wau! Sä olet ollut ahkera! Tosi kivoja kaikki! :)

Anonyymi kirjoitti...

Meidän ihanat pipot kotiutuivat tänään, paljon kiitoksia!

- päivi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...